Închide meniul
Foto

Simona Halep i-a înnebunit pe italieni. Angajaţii unui restaurant s-au grăbit să îi facă poze când fostul lider mondial s-a aşezat la o masă!

Reclamă

Publicat: 13 iulie 2021, 19:11

Simona Halep i-a înnebunit pe italieni. Angajaţii unui restaurant s-au grăbit să îi facă poze când fostul lider mondial s-a aşezat la o masă!

Simona Halep i-a înnebunit pe italieni

Profimediaimages

Ca de fiecare dată, românca a atras toate privirile. Aşa s-a întâmplat şi în momentul în care a intrat într-un restaurant din Florenţa. Până să o servească, angajaţii s-au grăbit să vină la masă pentru a face o poză cu ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep i-a înnebunit pe italieni

„Simo” le-a făcut pe plac şi a zâmbit. Era alături de logodnicul ei, Toni Iuruc, fratele Nicolae Halep şi cumnata Luminiţa Halep.

A fost o plăcere să o avem aici, la prânz, pe campioana Simona Halep, ocupanta locului 3 mondial„, a fost mesajul scris, pe contul de Instagram al restaurantului, în dreptul pozelor cu Simona.

View this post on Instagram


A post shared by Ristorante Lorenzo De' Medici (@ristorantelorenzodemedici)

Reclamă

Halep și Iuruc sunt împreună din 2019 și și-au făcut relația publică după triumful româncei la Wimbledon. Constănţeanca a luat o pauză de la tenis în ultimele luni, fiind absentă la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice din cauza unei accidentări.

Darren Cahill, anunţ despre revenirea Simonei Halep pe teren

Darren Cahill a dezvăluit că Halep ar putea să pună din nou mâna pe racheta de tenis. Campioana noastră şi-ar putea face apariţia în turneul de la Cincinnati, care se va desfăşura între 16 şi 22 august.

S-a uitat la meci, mi-a trimis un mesaj imediat după finală. A felicitat-o și pe Ashleigh Barty, e în vacanță acum, în Italia. O să înceapă antrenamentele în săptămânile următoare și sper să fie în regulă pentru Cincinnati„, a spus Cahill la Eurosport.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a ajuns de trei ori în finala turneului de la Cincinnati, dar a ratat de fiecare dată trofeul. În 2015 a fost învinsă de Serena Williams (3-6, 6-7), în 2017 a pierdut meciul cu Garbine Muguruza (1-6, 0-6), iar în urmă cu trei ani a cedat în set decisiv cu Kiki Bertens (6-2, 6-7, 2-6).

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și