Închide meniul

Simona Halep laudă performanţa Emmei Răducanu: „Oamenii din ţară s-au bucurat pentru ea”

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2022, 15:53

Simona Halep laudă performanţa Emmei Răducanu: „Oamenii din ţară s-au bucurat pentru ea

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon 2022

Simona Halep, în timpul unui interviu/ Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se pregăteşte de al treilea turneu de Grand Slam al anului. Românca va debuta marţi pe iarba londoneză, împotriva Karolinei Muchova. Simo revine după trei ani de absenţă la All England Club,  la ultima participare reuşind să câştige trofeul, după o finală cu Serena Williams.

Simona Halep, cuvinte de laudă pentru Emma Răducanu

Emma Răducanu se află la a doua participare pe tabloul principal de la Wimbledon. Britanica a reuşit o performnţă notabilă şi ediţia precedentă, când a reuşit să ajungă până în optimi, de unde s-a retras în partida cu Ajla Tomljanovic. În turul al treilea, în 2021, Răducanu o învingea clar pe Sorana Cîrstea, scor 6-3, 7-5.

Reclamă

Înainte de debutul la Wimbledon, Simona Halep a oferit declaraţii în privinţa Emmei Răducanu. Simo este de părere că performanţa sportivei de la US Open a influenţat copiii din România, şi totodată a mărturisit că întreaga ţară a susţinut-o pe britanică.

„Ei bine, multă lume din România a urmărit-o când a câștigat US Open. Simt că oamenii din țară s-a bucurat pentru ea. Faptul că ea este pe jumătate româncă înseamnă mult și pentru români. Mulți copii o urmăresc. Cred că a inspirat mulți copii din România, așa că este un lucru excelent pentru țara noastră”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de dinainte de debutul la Wimbledon.

Reclamă

De asemenea, Simona Halep a avut declaraţii şi despre relaţia pe care o are cu Emma Răducanu, care este strict profesională.

„Nu ne-am întâlnit deocamdată în circuit. Vorbim doar puțin, nu avem conversații lungi. Nu aș putea spune că suntem prietene, suntem doar colege de circuit”, a mai declarat Simona Halep.

Emma Răducanu – Allison Van Uytvanck, în primul tur la Wimbledon

Emma Răducanu va debuta luni, în prima zi a competiţiei de la Wimbledon. Aceasta va evolua pe Terenul Central din complexul de la All England Club, şi o va întâlni pe Allison Van Uytvanck. Răducanu nu a mai evoluat de la înfrângerea suprinzătoare suferită în turul secund de la Roland Garros, însă speră să facă o figură frumoasă pe iarba londoneză.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut mici probleme, da. Sunt aici să-mi joc șansa. Sunt foarte motivată să întru pe teren și să arăt ce pot, e o competiție pe care o urmărești de când ești mic. Era ideal să pot să am câteva meciuri înainte de turneu în care să-mi intru în ritm, dar asta e situația, nu o pot schimba.

Poate e mai bine, pentru că așa intru pe teren fără așteptări și presiune și pot juca un tenis fără stres”, a declarat Emma Răducanu, pentru Skysports.

Simona Halep, pregătită pentru debutul la Wimbledon 2022

Simona Halep anunţă că este pregătită pentru debutul la Wimbledon 2022. Campioana noastră va juca, în primul tur, cu Karolina Muchova. Va fi primul meci direct între românca de pe locul 18 WTA şi sportiva din Cehia care ocupă poziţia a 81-a în clasamentul WTA.

Câştigătoare a ediţiei din 2019, Halep anunţă că este încrezătoare înaintea turneului de Grand Slam care ia startul astăzi şi se termină pe 10 iulie. „Simo” a venit cu moralul ridicat la Londra.

„Nu vreau să mă opresc. Nu mă gândesc la asta. Simt că pot mai mult. Pot fi o persoană mai bună, o jucătoare mai bună, aşa că abia aştept. Sunt încrezătoare. Am avut meciuri bune săptămâna trecută pe iarbă. Însă pe iarbă nu se ştie niciodată”, a spus Halep pentru wimbledon.com.

„Sunt fericită că mă întorc pentru că nu am mai jucat aici din 2019. Este foarte plăcut„, a mai declarat campioana noastră.

Reclamă

 

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Americanii, convinşi să Simona Halep poate revenit în top
WTA • 17:53
„Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Verdictul americanilor, înainte de Simona Halep - Paula Badosa
WTA • 14:27
Verdictul specialiştilor, înainte de Simona Halep – Paula Badosa! Cine este favorită în primul tur de la Miami
Darren Cahill, ajutor uriaş pentru Simona Halep
Tenis • 11:43
Darren Cahill, ajutor uriaş pentru Simona Halep, imediat după revenirea în circuit. Anunţul făcut de americani
Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis
WTA • 11:04
„Tragere de coşmar!” Americanii au reacţionat după ce Simona Halep şi-a aflat prima adversară la revenirea în tenis