Închide meniul
VIDEO

Simona Halep a „demolat-o” pe Paula Badosa în primul set din optimile Wimbledon 2022, în doar 23 de minute

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2022, 19:51

Simona Halep a „demolat-o pe Paula Badosa în primul set din optimile Wimbledon 2022, în doar 23 de minute

Simona Halep, la Wimbledon 2022/ Profimedia

Simona Halep a reuşit un set perfect în faţa jucătoarei de pe locul 4 WTA, Paula Badosa. „Simo” s-a impus clar, cu 6-1, după doar 23 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este aproape de o calificare în sferturi la Wimbledon, fiind doar la un set distanţă. Prima manşă şi-a adjudecat-o clar, cu 6-1, reuşind 3 break-uri.

Simona Halep o „demolează” pe Paula Badosa în primul set din optimile Wimbledon 2022

Simona Halep i-a lăsat doar un game Paulei Badosa în primul set al întâlnirii din optimile Wimbledon 2022. Iberica a câştigat chiar primul game disputat al partidei, urmând o serie de 6 jocuri câştigate de româncă.

Simona Halep a reuşit 3 break-uri în primul set, performanţă notabilă, având în vedere serviciul solid arătat de iberică la această ediţie de Wimbledon.

Reclamă

Câţi bani va încasa Simona Halep, dacă o va învinge pe Paula Badosa

Pentru partida dintre Simona Halep şi Paula Badosa a fost pus la bătaie un cec în valoare de 147.000 de dolari. Românca şi-a asigurat, prin calificarea în optimile de finală de la Wimbledon, un cec în valoare de 233.000 de dolari. Calificarea în sferturile de finală i-ar aduce româncei suma totală de 380.000 de dolari.

În acest an, organizatorii de la Wimbledon au mărit considerabil premiile turneului. Acesta fapt este ca o motivaţie în plus pentru sportivi, deoarece nu se vor acorda puncte. Decizia de a nu se acorda puncte s-a luat în contextul în care sportivii din Rusia şi Belarus au fost interzişi pe tabloul de la All England Club.

Reclamă 4 / 0/3

Premiile totale de la All England Club se ridică la 40,3 milioane de lire sterline. Simpla prezenţă în primul tur a fost recompensată cu 50.000 de lire sterline.

Simona Halep, extrem de încrezătoare după calificarea în optimile Wimbledon 2022

Simona Halep s-a arătat extrem de încrezătoare după calificarea în optimile de finală de la Wimbledon 2022. Campioana noastră este mulțumită de jocul său și a dezvăluit că și antrenorul său, Patrick Mouratolgou, este de aceeași părere.

„Sunt bucuroasă, evident, că sunt în a doua săptămână. Cred că a fost o primă săptămână foarte bună, am jucat bine, sunt mulțumită de felul în care am jucat, dar știu că pot să fac mai bine. Și în fiecare zi îmi împing limita să fiu mai agresivă și să joc mai ofensiv. Asta îmi spune și antrenorul, că îi place cum joc.

Poate și pasiunea mea pentru tenis, faptul că la fiecare punct ba mă enervez, ba mă bucur, am multe stări și multe emoții, poate și asta. Dar, din punctul meu de vedere, cred că am un tenis frumos din punct de vedere tehnic. Adică loviturile sunt curate, sunt frumoase, poate asta-i ceva care îi bucură pe oameni. Dar e greu să răspund”, a declarat Simona Halep, conform eurosport.ro

Recomandări
  • Simona Halep – Paula Badosa 6-1, în optimi la Wimbledon 2022
  • Românca, aproape de o calificare în sferturi

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și