Închide meniul

Wimbledon 2021 | Adversare de top pentru Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Patricia Ţig, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2021, 13:44

Reclamă
Wimbledon 2021 | Adversare de top pentru Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Patricia Ţig, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu

Profomediaimages

Wimbledon 2021 | Adversare de top pentru românce

Sorana Cîrstea, locul 45 mondial, va evolua în primul tur cu sportiva britanică Samantha Murray Sharan, locul 225 mondial şi beneficiara unui wild card, în timp ce Patricia Ţig, locul 61 mondial, va juca împotriva rusoaicei Daria Kasatkina, favorită 31 şi locul 35 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wimbledon 2021 | Adversare de top pentru românce

Ana Bogdan, locul 91 WTA, va juca împotriva rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, locul 19 mondial şi favorită 16. Mihaela Buzărnescu, locul 160 mondial, va evolua contra americancei Venus Williams, locul 103 WTA.

Irina Begu, locul 78 WTA, a fost mai norocoasă şi va întâlni în primul tur o jucătoare venită din calificări. Şi Monica Niculescu are şansa de a ajunge pe tabloul principal, dacă va trece de Kristie Ahn, în ultimul tur al calificărilor.

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon 2021

La turneul de la Wimbledon nu va participa deţinătoarea trofeului, Simona Halep, care s-a retras din cauza accidentării de la gambă.

„Cu tristeţe vă anunţ că mă retrag de la acestă ediţie a turneului de la Wimbledon deoarece nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă. Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată şi onorată să revin pe teren ca deţinătoare a trofeului. Din păcate, corpul meu nu a cooperat şi trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor.

Reclamă

Vă spun sincer că sunt foarte dezamăgită şi supărată din cauza acestei situaţii. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. – Halep a ratat şi Roland Garros din cauza accidentării) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât şi ca sportiv. Mulţumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înţelegere şi pentru sprijin”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Wimbledon este al doilea turneu de Grand Slam al anului de la care se retrage Simona Halep, după ce a făcurt acelaşi gest şi la Roland Garros. Simona Halep s-a accidentat la gambă în luna mai, la turneul de la Roma.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și