Închide meniul

Wimbledon 2021 | Karolina Pliskova s-a calificat fără emoţii în semifinale. Lovitură importantă pentru Simona Halep. Românca, în picaj în clasamentul WTA!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iulie 2021, 18:50

Wimbledon 2021 | Karolina Pliskova s-a calificat fără emoţii în semifinale. Lovitură importantă pentru Simona Halep. Românca, în picaj în clasamentul WTA!

Karolina Pliskova s-a calificat în semifinale la Wimbledon 2021

Profimediaimages

Sportiva de 29 de ani s-a calificat, în premieră, în careul de aşi al turneului londonez. Pliskova va evolua în semifinale cu Aryna Sabalenka. Ocupanta locului 4 WTA a trecut în minimum de seturi de Ons Jabeur (21 WTA), scor 6-4, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karolina Pliskova s-a calificat în semifinale la Wimbledon 2021. A depăşit-o în clasament pe Simona Halep

Ca urmare a calificării în semifinale, Pliskova o va întrece pe Simona Halep în clasamentul WTA. În ierarhia live, jucătoarea din Cehia a urcat de locul 10 până pe 8, iar Halep, care nu şi-a putut apăra trofeul cucerit în 2019 la Wimbledon, a coborât pe poziţia a 9-a.

Românca era a treia jucătoare a lumii înaintea startului turneului de Grand Slam. Nu poate ajunge mai jos de locul 9 după actualizarea clasamentului WTA, imediat după finala de la Wimbledon. Risca să fie depăşită şi de Ons Jabeur sau Karolina Muchova, dar ambele au fost eliminate în sferturile de finală şi au ieşit din cursa pentru trofeu.

Clasamentul live WTA
Clasamentul live WTA

Angelique Kerber şi Arina Sabalenka, în semifinale la Wimbledon

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber şi belarusa Arina Sabalenka au acces, marţi, în semifinale la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

Kerber, locul 28 mondial şi câştigătoare în 2018, a învins-o pe sportiva cehă Karolina Muchova (22 WTA), scor 6-2, 6-3, urmând să joace în semifinale cu învingătoarea meciului dintre australiencele Ashleigh Barty şi Ajla Tomljanovic, anunţă news.ro.

Reclamă

Belarusa Sabalenka, locul 4 mondial, a acces pentru prima oară în semifinale la un grand slam, după ce a învins-o pe tunisianca Ons Jabeur, scor 6-4, 6-3.

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Halep a confirmat faptul că nu va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După ce Mihai Covaliu a anunţat că cea care trebuia să fie portdrapelul României nu va participa la Jocurile Olimpice, a venit rândul Simonei Halep să transmită un mesaj.

Nimic nu mă face mai mândră decât să reprezint România, dar din păcate recuperarea după accidentarea la gleznă durează mai mult şi am decis să mă retrag de la Jocurile Olimpice. După dezmăgirile de a nu participa la French Open şi Wimbledon, să fiu nevoită să renunţ la JO este un lucru extrem de dificil, dar sunt determinată să revin şi mai puternică. Îi voi urmări şi îi voi încuraja pe sportivii români de acasă„, a transmis Simona Halep după ce s-a retras de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și