Închide meniul

Wimbledon 2023 | Coco Gauff a fost eliminată în primul tur! Sofia Kenin s-a impus în faţa numărului 7 WTA

Alex Masgras Publicat: 3 iulie 2023, 23:05

Reclamă
Wimbledon 2023 | Coco Gauff a fost eliminată în primul tur! Sofia Kenin s-a impus în faţa numărului 7 WTA

Wimbledon 2023 | Coco Gauff a fost eliminată în primul tur

Sofia Kenin şi Coco Gauff, la finalul meciului din primul tur de la Wimbledon 2023 / Profimedia

Wimbledon 2023 | Coco Gauff a fost eliminată în primul tur! Tânăra de 19 ani a pierdut duelul cu Sofia Kenin şi a fost eliminată prematur de la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coco Gauff, cap de serie numărul 7 la turneul de pe iarba londoneză, venea după o semifinală la Eastbourne, pe aceeaşi suprafaţă.

Wimbledon 2023 | Coco Gauff a fost eliminată în primul tur! Sofia Kenin s-a impus în faţa numărului 7 WTA

Coco Gauff este prima jucătoare importantă care părăseşte turneul de la Wimbledon. Numărul 7 WTA a pierdut partida cu Sofia Kenin din turul inaugural. Campioana de la Australian Open 2020 s-a impus cu 6-4, 4.6, 6-2, după 2 ore şi 5 minute de joc.

Kenin a obţinut luni prima victorie la un turneu de Grand Slam după doi ani. Ultimul meci câştigat la un turneu major a fost câştigat tot în primul tur de la Wimbledon, în 2021.

Sofia Kenin a avut parte de o perioadă complicată a carierei sale, după ce în 2020 a câştigat Australian Open şi a ajuns în finala de la Roland Garros. Accidentarea la gleznă i-a dat mari bătăi de cap americancei, care se află în acest moment pe locul 128 în clasamentul ATP.

Reclamă

În ceea ce o priveşte pe Gauff, ea a bifat o premieră negativă la Wimbledon, fiind eliminată pentru prima oară încă din turul inaugural. Gauff a luat contact cu tenisul mare chiar la All England Club, în 2019, atunci când la doar 15 ani ajungea în optimile de finală, fiind eliminată de Simona Halep, cea care avea să câştige turneul.

În turul al doilea, Sofia Kenin o va întâlni pe Xinyu Wang (73 WTA) din China, cea care a trecut de Storm Hunter (162 WTA) din Australia, scor 6-3, 6-1.

Wimbledon 2023 | Ana Bogdan şi-a aflat adversara din turul secund! Ce sumă va încasa românca

După duelul cu Liudmila Samsonova, Ana Bogdan se pregăteşte pentru duelul cu americanca Alycia Parks. În vârstă de 22 de ani, jucătoarea din Florida se află în acest moment pe locul 51 WTA. În primul tur de la Wimbledon, ea a trecut de Anna-Lena Friedsam (87 WTA), scor 6-4, 6-3, după o oră şi 43 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Aflată în premieră la Wimbledon, Parks a obţinut luni şi prima victorie la un turneu de Grand Slam. Până acum, ea a mai participat doar la US Open 2021 şi Roland Garros 2023, dar nu a reuşit să treacă de primul tur. Înainte de Wimbledon, ea a mai jucat două meciuri pe iarbă, la Nottingham şi Birmingham, dar a pierdut de fiecare dată fără să câştige set.

La US Open 2021, chiar dacă a pierdut în primul tur, ea a reuşit să servească cu 207,6 km/h, egalând recordul all-time de la US Open al lui Venus Williams.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și