Închide meniul
Foto

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur, în lacrimi după finala cu Marketa Vondrousova: „Mă voi întoarce și voi câștiga turneul”

Alex Masgras Publicat: 15 iulie 2023, 18:41

Reclamă
Wimbledon 2023 | Ons Jabeur, în lacrimi după finala cu Marketa Vondrousova: „Mă voi întoarce și voi câștiga turneul”

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur, în lacrimi după finala cu Marketa Vondrousova

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur, în lacrimi după finala cu Marketa Vondrousova / Profimedia

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur, în lacrimi după finala cu Marketa Vondrousova. Jucătoarea din Tunisia rămâne fără turneu de Grand Slam în palmares, după ce a pierdut a treia finală a carierei în turneele majore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru al doilea an la rând, Ons Jabeur a cedat în ultimul act al turneului de la All England Club. Marketa Vondrousova s-a impus cu 6-4, 6-4, după o oră şi 22 de minute de joc.

Wimbledon 2023 | Ons Jabeur, în lacrimi după finala cu Marketa Vondrousova: „Mă voi întoarce și voi câștiga turneul”

După ce a pierdut finalele de la Wimbledon 2022 şi US Open 2022, Ons Jabeur a ajuns la trei finale de Grand Slam pierdute. La finalul duelului cu Vondrousova, jucătoarea din Tunisia a izbucnit în lacrimi şi a recunoscut că această înfrângere este cea mai dificilă a carierei:

„E un moment foarte greu și știu că o să arăt rău în fotografii. Cred că e cea mai dureroasă înfrângere din cariera mea. În primul rând, vreau să o felicit pe Marketa, atât pe ea, cât și echipa ei. Au avut un turneu extraordinar.

Știu că ai avut multe accidentări, dar ești o jucătoare uimitoare și acum mă bucur pentru tine. Va fi o zi foarte grea pentru mine, dar nu voi ceda și mă voi întoarce mai puternică.

Reclamă

E un turneu deosebit pentru mine, vreau să mulțumesc echipei mele pentru că a crezut mereu în mine. Vom reuși într-o zi. Vă mulțumesc că ați venit (n.r. publicului), că m-ați încurajat. Mulțumesc că ați fost din prima zi aici la Wimbledon. Apreciez sprijinul vostru. A fost o călătorie complicată, dar acesta este tenisul. Vă promit că într-o zi mă voi întoarce și voi câștiga turneul”, a declarat Ons Jabeur, potrivit eurosport.ro.

Marketa Vondrousova a câştigat turneul de la Wimbledon

Marketa Vondrousova a câştigat primul ei turneu de Grand Slam. Jucătoarea de 24 de ani din Cehia s-a impus cu 6-4, 6-4, după o oră şi 22 de minute de joc, în meciul cu Ons Jabeur.

Vondrousova s-a impus în mod surprinzător la ediţia din acest an de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam nefiind un turneu la care jucătoarea din Cehia să aibă rezultate notabile. Până la ediţia din acest an, ea a ajuns o singură dată în turul al doilea, în 2021, iar anul trecut nu a participat. În 2017, 2018 şi 2019, Marketa Vondrousova a părăsit turneul de la Wimbledon încă din primul tur.

Reclamă 4 / 0/3

Aflată pe locul 42 WTA înaintea turneului de la Wimbledon, Vodorusova va urca până pe locul 10 WTA. Cea mai bună clasare a sa de până acum a fost locul 14, ocupat în iulie 2019, la scurt timp după ce ajungea în ultimul act de la Roland Garros.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și