Închide meniul

„7 sau 8?” Simona Halep i-a dat replica Serenei Williams! Răspuns de mare campioană dat de româncă

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 martie 2024, 9:01

„7 sau 8? Simona Halep i-a dat replica Serenei Williams! Răspuns de mare campioană dat de româncă

Simona Halep i-a dat replica Serenei Williams! Răspuns de mare campioană dat de româncă

Serena Williams şi Simona Halep, după finala Wimbledon 2019 / Profimedia

Simona Halep i-a dat replica Serenei Williams! Fostul număr 1 WTA a revenit în România, după victoria obţinută la TAS. Suspendarea lui Halep de 4 ani a fost redusă la 9 luni, ceea ce înseamnă că dubla câştigătoare de Grand Slam poate reveni imediat în circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după ce Simona Halep a primit suspendarea de 4 ani, Serena Williams a postat un mesaj pe contul său de Twitter extrem de controversat.

Simona Halep i-a dat replica Serenei Williams! Răspuns de mare campioană dat de româncă

„8 este un număr mai bun” a fost postarea Serenei Williams de pe Twitter, la câteva ore după anunţul că Simona Halep primise o suspendare de 4 ani. Fosta mare jucătoare a făcut referire la finala din 2019 de la Wimbledon, pierdută fără drept de apel în faţa româncei, care s-a impus cu un dublu 6-2. Înfrângerea respectivă a oprit-o pe fosta jucătoare din Statele Unite să pună mâna pe al optulea titlu la All England Club.

La revenirea în ţară, Simona Halep nu a avut niciun mesaj pentru Serena Williams şi a spus că toate criticile şi jignirile din ultimul an şi jumătate au motivat-o să lupte şi mai mult:

Reclamă

„Nu am nimic să îi transmit. Nu am luat nimic negativ. Fiecare e liber să declare orice doreşte. Au fost multe critici, multe jigniri la adresa mea. Pot să spun că m-au motivat să lupt, zi de zi, să spun adevărul. Cei care m-au susţinut au fost mult mai mulţi şi mult mai importanţi.

Eu sunt bine, sunt împăcată sufleteşte pentru că ştiu că nu am făcut nimic. S-a şi dovedit acest lucru. Am foarte mulţi oameni care mă apreciază şi care mă susţin necondiţionat şi cu ei pot să fac treabă din nou”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep, anunţ despre participarea la Miami: „O să o iau pas cu pas”

Simona Halep a primit deja un wild card, după vestea venită de la Lausanne. James Blake, fostul jucător american şi directorul turneului de la Miami, care va debuta pe 19 martie, i-a trimis deja o invitaţie dublei câştigătoare de Grand Slam.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a dezvăluit că îşi doreşte să meargă la turneul din Florida, dar are nevoie de câteva zile pentru a lua o decizie şi pentru a se pregăti mental pentru revenirea în circuit. Aceasta a dezvăluit că va fi dificil, după mai bine de un an şi jumătate fără meci oficial, dar este optimistă şi spune că are tot timpul din lume pentru a lua lucrurile pas cu pas şi pentru a reveni la forma cea mai bună:

„Am primit vestea foarte bine. A fost o veste minunată, așa cum visam. Așa a trebuit să fie. Adevărul a ieșit la suprafață. În sinea mea, mereu am știut că nu am făcut nimic și că nu am luat nicio substanță interzisă niciodată și nici nu am avut această intenție. Mă bucur că s-a judecat corect. M-am bucurat foarte tare, pentru că am așteptat foarte mult acest verdict și îmi doream tare mult să fie așa.

(n.r. să participe la turneul de la Miami, programat la jumătatea lui martie) Așa îmi doresc. Dar acum doar ce am ajuns și 2-3 zile am nevoie să mă pregătesc mental. Am făcut o pregătire bună, dar ținând cont că nu am jucat un an și aproape șapte luni un meci oficial, o să fie destul de dificil să reîncep, dar am tot timpul din lume și o să o iau pas cu pas.

O să o iau de la zero, pentru că nu mai am niciun punct în clasament. Ceea ce este foarte trist, pentru că așa cum știm cu toții, decizia a fost până în iulie anul trecut. O să văd ce pot să fac să recuperez clasamentul, dacă se va putea”, a declarat Simona Halep, la revenirea în ţară.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și