Închide meniul

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2024, 21:59

Reclamă
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League

Dinamo Bucureşti - Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci / Hepta

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold s-a încheiat 28-27, în turul sferturilor European League la handbal masculin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Dinamo Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, într-o atmosferă electrizantă, formaţia daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European League. Returul va fi în 30 aprilie, în deplasare, pentru un loc la Turneul F4.

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League

Principalii marcatori ai partidei au fost Kukic 7 goluri, Kasparek 5, Rosta 4, pentru Dinamo, respectiv V. Bergholt 5, E. Bergholt 5, Nazare 5, pentru echipa daneză.

Campioana Dinamo Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale European League, după ce a învins formaţia daneză Bjerringbro-Silkeborg (27-24 şi 37-34).

Dinamo a mai atins optimile acestei competiţii, fosta Cupa EHF, în sezonul 2004-2005. Atunci a fost eliminată de IFK Skovde. În sezonul precedent a jucat semifinale, cu BM Altea, ratând finala în 20 martie 2004.

Reclamă

În celelalte confruntări din sferturi se duelează Fuchse Berlin – HBC Nantes, IK Savehof – SG Flensburg-Handewitt (30-41 în tur) şi Rhein-Nekar Lowen – Sporting CP.

Turneul Final Four va avea loc la Hamburg, în 25-26 mai, notează news.ro. Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

România, gazda Campionatului European de handbal din 2026

România va fi gazda Campionatului European de handbal din 2026! Comitetul Executiv al Federaţiei Europene de Handbal a decis să aloce organizarea turneului final Cehiei, Poloniei, României, Slovaciei şi Turciei. A fost o mişcare menită să ducă handbalul feminin de top pe cât mai multe pieţe europene posibil.

Reclamă 4 / 0/3

După încheierea procesului de depunere a candidaturilor, cu termenul de 25 octombrie 2023, EHF a primit ofertele Turciei, precum şi ofertele comune ale Cehiei/Poloniei şi României/Slovaciei.

Campionatul European EHF EURO 2026 este programat pentru perioada 3-20 decembrie 2026. Va fi cel de-al doilea Campionat European de handbal feminin la care vor participa 24 de echipe, notează news.ro.

Runda preliminară se va desfăşura cu câte o grupă în fiecare dintre următoarele oraşe: Oradea, Cluj-Napoca, Antalya, Brno, Katowice şi Bratislava.

Grupele principale vor evolua la Cluj-Napoca şi Katowice. Oraşul polonez Katowice, care a fost deja gazdă în cadrul EHF EURO 2016 la handbal masculin, precum şi la Campionatul Mondial IHF de handbal masculin din 2023, va primi echipele din weekendul final.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și