Închide meniul
Foto

Decizia luată de Irinel Columbeanu imediat după ce fiica lui, Irina, a sosit în România pentru a-l vedea!

Publicat: 15 iunie 2024, 14:00

Reclamă
Decizia luată de Irinel Columbeanu imediat după ce fiica lui, Irina, a sosit în România pentru a-l vedea!

Decizia luată de Irinel Columbeanu imediat după ce fiica lui, Irina, a sosit în România pentru a-l vedea!

Irinel Columbeanu

Decizia luată de Irinel Columbeanu după ce fiica lui, Irina, a aterizat în România a luat pe toată lumea prin surprindere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul azilului în care locuieşte Irinel Columbeanu, Ion Cassian, se oferise să o găzduiască pe Irina în casa lui. Totuşi, Irinel Columbeanu şi fiica lui, Irina, au decis să stea la Cluj, la naşul fostului milionar de la Izvorani.

Decizia luată de Irinel Columbeanu imediat după ce fiica lui, Irina, a sosit în România pentru a-l vedea!

Suntem la Cluj. Vom sta la nașul meu toată săptămână. Apoi Irina se va întoarce în America.

Irina este acum o domnișoară minunată. A crescut și s-a maturizat foarte mult. Sunt mândru de ea”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Irinel Columbeanu şi-a îndeplinit cel mai mare vis! Fostul milionar de la Izvorani s-a reîntâlnit cu fiica lui, Irina, venită tocmai din Statele Unite.

Reclamă
Reclamă 4

Irinel Columbeanu şi-a aşteptat fiica la aeroport. Fostul milionar a aşteptat-o pe Irina cu un buchet de flori şi a îmbrăţişat-o pe aeroportul Otopeni.

Irinel Columbeanu mărturisea că tot ce îşi mai doreşte este ca fiica lui, Irina, să vină în România să îl viziteze. Din pricina problemelor de sănătate, Irinel Columbeanu nu mai are accept de la medici să meargă cu avionul.

Irinel Columbeanu a mărturisit că Irina l-a sprijinit şi financiar, după ce şi-a pierdut întreaga avere şi a ajuns la azilul din Ghermăneşti, deţinut de Ion Cassian. Irinel Columbeanu are o pensie de circa 2.000 de lei. El avea şi o poprire pe o sumă de 30% din pensie. Instanţa a decis ca acea poprire să fie ridicată.

Reclamă

Fostul milionar dezvăluia că Irina i-a trimis, la un moment dat, o sumă de bani. Irinel Columbeanu a apreciat foarte mult gestul fiicei sale.

Gigi Becali a refuzat să îl ajute pe Irinel Columbeanu

Patronul azilului unde locuieşte Irinel Columbeanu, Ion Cassian, lansa ipoteza că fostul om de afaceri, care şi-a pierdut întreaga avere, ar putea fi susţinut de Gigi Becali.

Ion Cassian dezvăluia că Gigi Becali i-a plătit în trecut azilul regretatei Zina Dumitrescu. Gigi Becali a respins rapid această ipoteză, transmiţând clar că nu îl va susţine financiar pe Irinel Columbeanu.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

„Cred că Monica şi fata lui îl vor ajuta”

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, declara Gigi Becali la prosport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și