Închide meniul
Foto

Valentin Mihăilă are o iubită superbă! Cât de frumoasă este Ami, femeia care face senzație pe rețelele de socializare

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 18:46

Reclamă
Valentin Mihăilă are o iubită superbă! Cât de frumoasă este Ami, femeia care face senzație pe rețelele de socializare

Valentin Mihăilă are o iubită superbă!

Colaj cu Valentin Mihăilă și Ami / Profimedia și Instagram

Valentin Mihăilă are o iubită superbă! Jucătorul român e campion în Serie B, dar a dat lovitura și pe plan personal!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma și-a asigurat promovarea în Serie A și nu își mai poate pierde prima poziție din eșalonul secund, care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă are o iubită superbă!

Iubita lui Valentin Mihăilă, Ami, a întors toate privirile la momentul în care jucătorii de la Parma sărbătoreau promovarea în Serie A. Frumoasa femeie a intrat pe teren, alături de iubitul său, și a distribuit imaginea pe rețelele de socializare.

Tânăra din Craiova are și o serie de postări care îi lasă cu gura căscată pe urmăritori. Aceasta a distribuit fotografii de la plajă și nu are nicio problemă în a se lăsa văzută în costum de baie!

VEZI IMAGINI INCEDIARE CU IUBITA LUI VALENTIN MIHĂILĂ ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă

Valentin Mihăilă a anunțat deja că dorește să rămână la Parma și în sezonul viitor. Românul a impresionat pe toată lumea cu evoluțiile sale de pe teren, iar Ami este, mai mult ca sigur, în culmea fericirii, având în vedere prestațiile iubitului său.

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma!

Iată ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Elevii lui Fabio Pecchia au avut din nou o prestație bună în tricoul echipei deja promovate în Serie A.

Partida dintre Parma și Cremonese a fost în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. Valentin Mihăilă a marcat din pasa lui Man în cadrul acestui duel.

Reclamă 4 / 0/3

După meci, specialiștii de la sofascore.ro au publicat notele primte de jucătorii celor două echipe. Valentin Mihăilă a primit nota 7, datorită faptului că a restabilit egalitatea în meciul încheiat cu scorul de 1-1. De cealaltă parte, Dennis Man a fost notat cu 7,8.

De asemenea, și jurnaliștii de la ParmaLive au fost impresionați de prestația românilor. Despre Mihăilă, aceștia au notat următoarele cuvinte:

„Jocul său a început cu un gol anulat după ce a rămas față în față cu portarul advers. Nu a fost descurajat, a alergat mult și s-a sacrificat pentru echipă. În final, efortul său a fost răsplătit, mai întâi cu execuția care a dus la restabilirea egalității și, câteva minute mai târziu, a fost din nou decisiv contribuind la eliminarea unui adversar”, au scris italienii.

De asemenea, aceștia au vorbit și despre Dennis Man și l-au lăudat pentru faza la care i-a pasat decisiv lui Valentin Mihăilă.

”Din nou, așa cum s-a întâmplat des în acest sezon, Man a rezolvat meciul cu sclipirile sale. A început să dribleze, trece de doi adversari și pasează pentru Mihăilă, apoi merge să sărbătorească alături de compatriotul său în fața Peluzei”, au mai notat jurnaliștii.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-1, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! La acest rezultat, Răzvan Lucescu e campion în Grecia! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” Vezi toate știrile
Citește și