Închide meniul
Foto

Tânăra care a fost aproape să îi fie noră lui Cristi Borcea, răvăşitoare într-o rochie cu cel mai adânc decolteu: „Ca un Ferrari”

Publicat: 19 mai 2024, 17:13

Reclamă
Tânăra care a fost aproape să îi fie noră lui Cristi Borcea, răvăşitoare într-o rochie cu cel mai adânc decolteu: „Ca un Ferrari”

Tânăra care a fost aproape să îi fie noră lui Cristi Borcea, răvăşitoare într-o rochie cu cel mai adânc decolteu

Denisa este fosta iubită a lui Angelo Borcea / Instagram

Denisa, tânăra care a fost aproape să îi fie noră lui Cristi Borcea, a avut o apariţie răvăşitoare într-o rochie cu cel mai adânc decolteu. Cea care este poreclită „Regina din Timişoara” a făcut senzaţie la un eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta iubită a lui Angelo Borcea a îmbrăcat o rochie roşie, extrem de decoltată (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), şi a întors toate privirile. Imaginile pe care le-a arătat urmăritorilor ei de pe reţelele sociale sunt unele spectaculoase.

Tânăra care a fost aproape să îi fie noră lui Cristi Borcea, răvăşitoare într-o rochie cu cel mai adânc decolteu

Acelaşi roşu ca un Ferrari„, a fost descrierea imaginilor postate de Denisa pe contul de Instagram pe care are peste 13.000 de urmăritori.

Denisa a fost mai mulţi ani într-o relaţie cu fiul fostului patron de la Dinamo şi erau tot mai multe zvonuri că sunt la un pas de a ajunge la altar. „Ruptura” dintre ei a surprins pe toată lumea.

Denisa și Anglo Borcea s-au despărțit anul trecut, la scurt timp după ce tânăra a absolvit Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Amândoi și-au șters, de pe rețelele sociale, toate fotografiile în care apăreau împreună.

Reclamă
Reclamă 4

Angelo Borcea a evitat să mai posteze pe rețelele sociale. Chiar dacă devenise extrem de activ în perioada relației cu tânăra bănățeancă, s-a schimbat după despărțire. În 2024 nu a postat nicio imagine pe contul său de Instagram pe care are peste 18.000 de urmăritori.

Fost patron al lui Dinamo, Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Denisa a îmbrăcat o rochie minusculă și a fost asaltată cu colaborări

În luna august a anului trecut, Denisa s-a afișat într-o rochie minusculă la un eveniment din Statele Unite. S-a bucurat atunci de o vacanță în Miami, cu Angelo, și a ştiut să se facă remarcată.

Reclamă

Denisa a postat mai multe imagini în care este înconjurată de lux. A fost anunțată că ar putea face carieră în modeling.

Ne-am dori să colaborăm cu tine„, „Trimite-ne cele mai bune poze ale tale„, „Trimite-ne direct un mesaj„, au fost comentariile primite de cea care era iubita lui Angelo Borcea.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

18:57

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

18:43

Prima imagine cu Barnabas Varga, după accidentarea „horror” din Scoția – Ungaria 0-1! Cum arată maghiarul, după operație

18:35

„Pregătiţi-vă, drumul continuă!” Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România: „Moment istoric pentru naţională!”

18:22

Andrei Burcă, promisiune uriașă pentru fani înainte de Slovacia – România! A venit și cu un răspuns direct pentru contestatari

18:01

Cum a ratat o avere un parior! „Blestemul” celor două goluri anulate ale lui Romelu Lukaku

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și