Închide meniul
Video

Camelia Ciripan, medaliată cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Paris, e mare fană FCSB: „Îmi place Olaru!”

Publicat: 19 septembrie 2024, 21:06

Reclamă

Camelia Ciripan, medaliată cu bronz la Jocurile Paralimpice, e mare fană FCSB

Captură AntenaSport

Camelia Ciripan, medaliată cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Paris, e mare fană FCSB. Camelia a spus că jucătorul preferat e Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E un exemplu de voinţă! Medaliată cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Paris, Camelia Ciripan ţinteşte aurul la Los Angeles. Sportul o ajută să uite de probleme şi în societate.

La Paris, unde a castigat bronzul la tenis de masa, Camelia Ciripan a fost si portdrapelul Romaniei la festivitatea de deschidere a Jocurilor Paralimpice.

Camelia Ciripan, medaliată cu bronz la Jocurile Paralimpice, e mare fană FCSB

„(n.r. – Cât ajută sportul în reintregrarea în societate?) Ajută foarte mult. Este esenţial pentru integrare. În sfârşit comunici cu lumea pentru că ai tendinţa să te izolezi având o dizabilitate”, a spus Camelia Ciripan. Camelia e nedespărţită la competiţii de noul ei talisman. „Forţa soarelui sau nu ştiu ce. (n.r. – Ţi-a dat forţă soarele?) Doar în mintea mea„, a mai spus Camelia.

Mare fană FCSB, medaliata de la Jocurile Paralimpice abia aşteaptă să strige pentru Olaru si Târnovanu la duelurile din Europa League. „Olaru îmi place mult. Pentru că e un luptător, are voinţă. Da, eu sunt vocală (n.r. – dacă face galerie)„, a mai spus Camelia.

Reclamă
Reclamă

Camelia Ciripan a cucerit bronzul la Jocurile Paralimpice 2024

Camelia Ciripan a cucerit bronzul la Jocurile Paralimpice 2024! Este a doua medalie a României la Jocurile Paralimpice de la Paris, după aurul obţinut de Alexandru Bologa la judo. Camelia Ciripan a reuşit să cucerească o medalie la chiar prima participare a ei la Jocurile Paralimpice.

Camelia Ciripan – bronz la para tenis de masă la Jocurile Paralimpice de la Paris!

În semifinala Jocurilor Paralimpice de la Paris, Camelia Ciripan a avut o evoluție curajoasă, dar a fost învinsă de sportiva din Ucraina, M. Lytovchenko, cu scorul de 3-0 (11-5, 11-7, 11-5).

Reclamă

Deși Camelia a luptat din greu și a reușit să câștige 17 puncte, adversara sa a dominat meciul, cu un avantaj maxim de 7 puncte consecutive. Sportiva noastră a avut și momente strălucite, reușind să câștige 10 puncte pe propriul serviciu, însă nu a reușit să egaleze ritmul impus de ucraineanca.

Ceea ce este important cu adevărat este reușita Cameliei de a aduce medalia mult dorită, chiar de la prima sa participare la Jocurile Paralimpice.

Felicitări, Camelia, pentru bronzul de astăzi și pentru întregul tău parcurs! Felicitări antrenorilor! Mult succes în continuare!”, a transmis Agenţia Naţională pentru Sport, pe Facebook, după performanţa Cameliei Ciripan.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorice

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și