Închide meniul

Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot”

Publicat: 24 aprilie 2024, 11:18

Reclamă
Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot

Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum

Hakan Şukur, în perioada în care evolua pentru naţionala Turciei / Profimedia Images

În vârstă de 52 de ani, fostul mare atacant al Galatei şi al naţionalei Turciei locuieşte în Statele Unite. Iată cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hakan Şukur face acum Uber în Statele Unite şi vinde cărţi. Odinioară foarte iubit în Turcia, Hakan Şukur a subliniat că locuitorii ţării conduse de Recep Tayyip Erdogan au acum o opinie distorsionată despre el.

Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot”

Nu mai am nimic nicăieri în lume. Erdogan mi-a luat tot. Dreptul meu la libertate, dreptul de a-mi spune punctul de vedere, de a vorbi, dreptul la muncă”, a declarat Hakan Șukur, potrivit Marca.

Hakan Şukur a negat vehement acuzaţiile care îi sunt aduse de către conducerea din Turcia. ”Nu am făcut nimic ilegal, nu sunt un trădător sau un terorist”, a subliniat Hakan Şukur.

Sunt șofer Uber și vând cărți”, a dezvăluit Hakan Şukur despre viaţa în SUA.

Reclamă

VEZI AICI CUM ARATĂ HAKAN ŞUKUR LA 52 DE ANI, ÎN EXIL ÎN SUA

Hakan Şukur este persecutat în Turcia din pricina presupuselor legături cu Fethullah Gulen, omul politic exilat şi el în SUA care a fost acuzat de punerea la cale a unei lovituri de stat pentru a-l da jos de la putere pe Erdogan. Lui Hakan Şukur i-au fost sechestrate afacerile şi conturile curente pe care le deţinea în Turcia.

„Turcia este ţara mea. Îmi iubesc oamenii, chiar dacă ideile lor despre mine sunt denaturate de mass-media controlată”

Este țara mea. Îmi iubesc oamenii, chiar dacă ideile lor despre mine sunt denaturate de mass-media controlată”, declara Hakan Şukur şi în 2018, într-un interviu pentru New York Times.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Hakan Şukur a evoluat pentru Sakaryaspor, Bursaspor, Galatasaray, Torino, Inter Milano, Parma și Blackburn Rovers. El deţine încă recordul pentru cel mai rapid gol marcat în istoria Campionatului Mondial. A înscris în secunda 11 a meciului Turcia – Coreea de Sud, de la Campionatul Mondial din 2002.

A cucerit Cupa UEFA cu Galatasaray în sezonul 1999-2000. Are 8 titluri de campion al Turciei cu Galatasaray, 5 Cupe ale Turciei cu Galata şi una cu Sakaryaspor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și