Închide meniul

A apărut noul clasament FIFA! Ce loc ocupă România, după victoriile cu Kosovo şi Lituania din Liga Naţiunilor

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2024, 12:15

Reclamă
A apărut noul clasament FIFA! Ce loc ocupă România, după victoriile cu Kosovo şi Lituania din Liga Naţiunilor

A apărut noul clasament FIFA! Ce loc ocupă România

Ianis Hagi, Alexandru Mitriţă şi Nicolae Stanciu, în România - Lituania 3-1 / Profimedia Images

A apărut noul clasament FIFA! România se află tot pe locul 45, deasupra Cehiei, dar sub reprezentativa statului Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciurile din Liga Naţiunilor nu s-a produs nicio modificare în ceea ce priveşte primele 15 locuri din clasamentul FIFA.

A apărut noul clasament FIFA! Ce loc ocupă România, după victoriile cu Kosovo şi Lituania din Liga Naţiunilor

Iată situaţia din clasamentul FIFA actualizat:

  • 1. Argentina – 1889,02 puncte
  • 2. Franța – 1851,92
  • 3. Spania – 1836,42
  • 4. Anglia – 1817,28
  • 5. Brazilia – 1772,02
  • 6. Belgia – 1768,14
  • 7. Olanda – 1759,95
  • 8. Portugalia – 1752,14
  • 9. Columbia – 1738,72
  • 10. Italia – 1726,31

  • 44. Qatar – 1481,69
  • 45. România – 1481,4
  • 46. Cehia – 1473,19

Reclamă
Reclamă

FRF, veste bună pentru fanii echipei naționale! Oficialii au obținut alte 700 de bilete pentru Cipru – România

FRF a venit cu o veste bună pentru fanii echipei naționale! Oficialii Federației au anunțat, joi, că, urmare a dialogului avut cu Federaţia de Fotbal din Cipru, au reuşit să suplimenteze numărul de locuri alocat suporterilor români.

Astfel, alte 700 de bilete au fost puse în vânzare joi pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro.

Miercuri, FRF a anunţat că biletele pentru fanii români la meciul naţionalei tricolore cu Cipru, de la Larnaca, din luna octombrie, s-au epuizat în doar 75 de minute, notează news.ro.

Reclamă

„#ZidulGalben din Larnaca se mărește! Ca urmare a dialogului avut cu Federația de Fotbal din Cipru, FRF a reușit să suplimenteze numărul de locuri alocat suporterilor români. Astfel, alte 700 de bilete au fost puse în vânzare azi pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. #GeneratiaDeSuflet”, se arată în anunțul Federației Române de Fotbal.

Pentru suporterii români au fost disponibile 828 de bilete, la preţul de 50 de lei tichetul.

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45, naţionala României întâlneşte Cipru, la Larnaca, în Liga Naţiunilor.

În primele două jocuri cu Mircea Lucescu pe bancă, în acest nou mandat al lui „Il Luce” la naţională, România le-a învins cu 3-0 pe Kosovo, în deplasare, şi cu 3-1 pe Lituania, acasă. Kosovo – România 0-3 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Vom merge la Mondial!” Dan Petrescu s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la națională

Dan Petrescu s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la națională. „Bursucul” consideră că ”Il Luce” îi va califica pe „tricolori” la Campionatul Mondial din 2026.

Mircea Lucescu a a avut parte de un debut perfect pe banca naționalei, în noul mandat. „Tricolorii” au învins Kosovo și Lituania, fiind pe primul loc în Liga Națiunilor.

Dan Petrescu a tras concluziile și a transmis că România a suferit în duelul cu Lituania. Acesta este de părere că „tricolorii” au primit o mână de ajutor și din partea arbitrajului video. Acesta a transmis că experiența lui Mircea Lucescu s-a văzut în momentul schimbărilor, deoarece jucătorii veniți de pe bancă au făcut diferența.

De asemenea, Dan Petrescu e convins că România are mari șanse să se califice la Campionatul Mondial, după o pauză de aproape 30 de ani, marele atuu al „tricolorilor” fiind Mircea Lucescu.

„Primul meci a fost foarte bun, un rezultat poate puțin exagerat, dar foarte bun. În al doilea meci am suferit, am avut noroc cu VAR-ul, dar s-a văzut mâna lui Mircea Lucescu la schimbări, cei care au intrat au schimbat meciul. Când ai două victorii, trebuie să fii mulțumit.

Sunt convins că nea Mircea e mulțumit, dar ca întotdeauna va vrea mai mult. Am încredere, sunt convins în proporție de 90% că vom ajunge la Mondial, dacă Mircea Lucescu va fi antrenor. Mi-am dorit un antrenor cu experiență, se potrivește la națională. Experiență mai mare decât Mircea Lucescu nu are nimeni, din fotbalul românesc”, a declarat Dan Petrescu.

Campionatele Mondiale din 2026 şi 2030 vor fi transmise de Antena, care deţine drepturile exclusive de difuzare a celor două turnee finale.

 

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş au colaborat perfect la golul campioanei

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și