Închide meniul
NEWS ALERT

Mircea Lucescu a ales: convocările preliminare pentru meciurile cu Cipru și Lituania. Nu lipsesc Puşcaş şi Hagi

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2024, 13:23 / Actualizat: 21 septembrie 2024, 10:10

Reclamă
Mircea Lucescu a ales: convocările preliminare pentru meciurile cu Cipru și Lituania. Nu lipsesc Puşcaş şi Hagi

Mircea Lucescu a ales: convocările preliminare pentru meciurile cu Cipru și Lituania

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Mircea Lucescu a ales şi a trimis convocările preliminare pentru stranieri, pentru meciurile cu Cipru şi Lituania. Meciul din Kaunsas va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, pe 15 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş face parte din lotul preliminar gândit de Lucescu, acolo unde îi găsim şi pe Ianis Hagi sau Vlad Dragomir.

Mircea Lucescu a ales: convocările preliminare pentru meciurile cu Cipru și Lituania

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0);

FUNDAȘI

Reclamă
Reclamă

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Adrian RUS (Pisa | Italia, 22/1), Andrei BURCĂ (Baniyas | Emiratele Arabe Unite, 33/1), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0);

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Vlad DRAGOMIR (Pafos | Cipru, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al Gharafa | Qatar, 18/1);

Reclamă

ATACANȚI

Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4), George PUȘCAȘ (Bodrumspor | Turcia, 45/11), Daniel PARASCHIV (Oviedo | Spania, 1/1).

George Puşcaş, după ce nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Lituania

George Puşcaş a reacţionat după ce nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Lituania. Puşcaş a spus că nu va comenta niciodată deciziile selecţionerului. Puşcaş nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Lituania, câştigat de România cu scorul de 3-1.

Conform informaţiilor AntenaSport, George Puşcaş ar fi aflat de pe reţelele de socializare că nu face parte din lotul pentru meciul cu Lituania. Mai mult, în spaţiul public au apărut şi alte informaţii conform cărora Mircea Lucescu ar fi decis să nu îl mai cheme la echipa naţională.

„Referitor la informațiile care au apărut în mass media în ultimele zile, vreau să clarific câteva lucruri. S-au scris multe lucruri false sau denigratoare despre mine în ultimii ani și nu am reacționat niciodată știind că cine mă cunoaște cu adevărat și urmărește știe mereu care este adevărul despre mine și acțiunile mele, dar când este vorba despre echipa naționala și țara mea consider că este datoria mea să ies în față și să explic!

Așadar, s-a spus că am vrut să plec înainte de meciul cu Lituania. Adevărul este că după ce conducerea clubului a văzut că nu fac parte din lot pentru meciul cu Lituania, am fost întrebat dacă pot să revin mai repede la Bodrum, pentru a prinde antrenamentul de a doua zi și pentru a intra mai repede în pregătirea meciului care urma să se joace în weekend, lucru care nu s-a întâmplat și am ajuns mai târziu la antrenamentele de după. L-am întrebat pe team manager dacă există această opțiune, crezând că poate sunt și obligat, conform regulamentului UEFA, să fac acest lucru. Mi s-a spus că nu e obligatoriu și că domnul Lucescu își dorește să rămân până la finalul acțiunii, adică până la finalul meciului. Am acceptat fără niciun alt comentariu.

Echipa națională este extrem de importantă pentru mine și nu există onoare mai mare decât să fiu convocat să îmi reprezint țara. Niciodată nu voi refuza sau comenta deciziile selecționerului. Da, este adevărat că mă interesează mereu să înțeleg unde greșesc și cum pot progresa, dar întotdeauna voi respecta și accepta deciziile sale.

La echipa națională suntem o familie și nimeni nu ne poate dezbina. Sunt foarte bucuros că am obținut 6 puncte în primele două meciuri din Liga Națiunilor și vom continua să luptăm pentru România! Hai, România!”, a transmis George Puşcaş pe reţelele de socializare.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și