Închide meniul

A refuzat naționala României și va reprezenta Austria la EURO 2024. Selecționerul Ralf Ragnick l-a inclus în lotul final

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 15:12

Reclamă
A refuzat naționala României și va reprezenta Austria la EURO 2024. Selecționerul Ralf Ragnick l-a inclus în lotul final

A refuzat naționala României și va reprezenta Austria la EURO 2024

Profimedia

A refuzat naționala României și va reprezenta Austria la EURO 2024. Este vorba despre Flavis Daniliuc, care are părinți români, dar nu a dorit să reprezinte selecționata noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul Austriei, Ralf Rangnick, a dezvăluit, vineri, numele celor 26 de jucători care vor participa la Euro-2024 din Germania.

A refuzat naționala României și va reprezenta Austria la EURO 2024

Cei trei jucători care nu au fost selecţionaţi sunt Tobias Lawal, portar la LASK, Stefan Lainer, fundaş la Borussia Monchengladbach, şi Thierno Ballo, mijlocaş la Wolfsberger, notează news.ro.

În lotul Austriei este şi fundaşul Flavius Daniliuc, ai cărui părinţi sunt români.

Lista celor 26 de jucători:

Reclamă
Reclamă 4

Portari: Niklas Hedl (Rapid Viena), Heinz Lindner (Union Saint-Gilloise), Patrick Pentz (Brøndby)

Fundaşi: Flavius Daniliuc (RB Salzburg), Kevin Danso (Lens), Philipp Lienhart (Freiburg), Phillipp Mwene (Mainz), Stefan Posch (Bologna), Leopold Querfeld (Rapid Viena), Gernot Trauner (Feyenoord Rotterdam), Maximilian Wöber (Borussia Mönchengladbach)

Mijlocaşi: Christoph Baumgartner (RB Leipzig), Florian Grillitsch (Hoffenheim), Marco Grüll (Rapid Viena), Florian Kainz (FC Köln), Konrad Laimer (Bayern Munchen), Alexander Prass (Sturm Graz), Marcel Sabitzer (Borussia Dortmund), Romano Schmid (Werder Bremen), Matthias Seidl (Rapid Viena), Nicolas Seiwald (RB Leipzig), Patrick Wimmer (Wolfsburg)

Reclamă

Atacanţi : Marko Arnautovic (Inter Milano), Maximilian Entrup (Hartberg), Michael Gregoritsch (Fribourg), Andreas Weimann (West Bromwich Albion)

La Euro 2024, Austria va juca în grupă cu Polonia, Ţările de Jos şi Franţa.

Ghinion uriaș pentru un star de la Juventus!

Ghinion uriaș pentru un star de la Juventus! Atacantul polonez Arkadiusz Milik a devenit indisponibil pentru Euro-2024, în urma unei accidentări la genunchi suferite în amicalul cu Ucraina, de vineri seara.

„Am început bine meciul. Dar am avut parte de un dezastru pentru că Milik s-a accidentat la doar două minute după începerea meciului. Cu siguranţă nu va putea participa la Euro 2024”, a declarat antrenorul Micha Probierz la conferinţa de presă de după meci.

Sâmbătă dimineaţă, Federaţia a confirmat într-un comunicat de presă absenţa lui Milik: „Jucătorul va reveni la club şi va fi nevoit să se supună unei artroscopii la genunchi”.

Atacantul polonez al lui Juventus (72 de selecţii, 17 goluri) se află în aceeaşi situaţie ca în urmă cu trei ani, înainte de Euro 2020, care s-a jucat în anul 2021 din cauza pandemiei. În ultimul meci al sezonului cu Marseille, la Metz, el s-a accidentat şi el la genunchi şi a fost nevoit să se retragă din competiţie, notează news.ro.

Plecarea lui Milik se alătură altor doi de pe lista de 29 de jucători, redusă cu trei nume. Portarul Oliwier Zych (Puszcza Niepolomice) şi fundaşul Pawel Bochniewicz (Heerenveen) nu vor face deplasarea în Germania.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și