Închide meniul
Foto

Concentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2024, 22:29

Reclamă
Concentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

Concentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului decisiv cu Slovacia

Edi Iordănescu şi jucătorii naţionalei României, în timpul unui antrenament/ Instagram Echipa naţională

A fost concentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024. „Tricolorii” au pus la punct ultimele detalii, pentru duelul care va fi miercuri, de la ora 19:00, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” sunt la un singur pas distanţă de o calificare istorică în fazele eliminatorii ale turneului final european din Germania. Echipa naţională are nevoie de un singur punct, din duelul cu Slovacia, pentru a fi sigură că obţine biletele pentru optimi.

Concentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului decisiv cu Slovacia

România a efectuat ultimul antrenament, înaintea meciului cu Slovacia, pe arena echipei feminine a celor de la Eintracht Frankfurt. Această decizie a fost luată pentru a proteja gazonul de pe stadionul Deutsche Bank, care nu se regăseşte în cea mai bună condiţie.

Concentrarea a fost la cote maximă pentru Edi Iordănescu. Selecţionerul nu a mai jonglat cu balonul, aşa cum a făcut-o la celelalte antrenamente oficiale ale României, fiind extrem de focusat pentru a pune la punct ultimele detalii, pentru meciul de mâine.

Edi Iordănescu le-a permis tuturor celorlalţi membri din staff-ul FRF să asiste la antrenamentul naţionalei, după ce la ultima şedinţă de pregătire de la Wurzburg, au fost prezenţi doar Răzvan Burleanu, Gabi Bodescu şi Mihai Stoichiţă.

Reclamă
Reclamă 4

Preşedintele FRF a fost surprins relaxat la antrenamentul naţionalei, şi s-a fotografiat cu fanii, care au venit să susţină naţionala lui Edi Iordănescu.

România este pe primul loc în Grupa E, având un golaveraj superior faţă de Belgia, Slovacia şi Ucraina. „Tricolorii” se pot califica în optimi şi dacă vor fi învinşi de Slovacia, însă nu la mai mult de cinci goluri diferenţă. De asemenea, este nevoie ca Belgia să învingă şi ea Ucraina.

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024

S-a aflat scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024. „Tricolorii” ar putea avea parte de un duel „de foc”, în cazul în care s-ar clasa pe locul secund în grupă.

Reclamă

Franţa a încheiat Grupa D pe locul secund, după ce Austria a furnizat surpriza şi s-a clasat pe primul loc, după victoria de senzaţie cu Olanda. Astfel, în cazul în care România va încheia pe locul secund, se va duela cu Franţa în optimi.

România se poate clasa pe locul secund dacă va remiza cu Slovacia şi dacă Belgia va învinge Ucraina. De asemenea, şi în cazul unui rezultat de egalitate, cu goluri multe, în meciul belgienilor, „tricolorii” ar urma de asemenea să se claseze pe locul secund în Grupa E.

România se va califica în optimile EURO 2024 şi cu o înfrângere în faţa Slovaciei, însă nu la mai mult de cinci goluri diferenţă. De asemenea, este nevoie ca Belgia să învingă Ucraina, şi să câştige grupa. În acest caz, Slovacia s-ar clasa pe locul al treilea şi s-ar duela cu Franţa.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:33

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

18:32

Max Verstappen, prima reacție după ce va pleca din pole position în cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

18:20

VIDEOMax Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

18:10

Al doilea arbitru OUT de la EURO 2024! A fost făcut praf de două selecționate și va vedea restul turneului de acasă

17:43

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

17:41

„Își face propriul nume!” Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și