Închide meniul
Foto

Corespondenţă din Germania! Conducerea FRF, primită la Primăria din Wurzburg! Ce a scris Răzvan Burleanu în Cartea Oraşului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2024, 18:15

Reclamă
Corespondenţă din Germania! Conducerea FRF, primită la Primăria din Wurzburg! Ce a scris Răzvan Burleanu în Cartea Oraşului

Corespondenţă din Germania! Conducerea FRF, primită la Primăria din Wurzburg

Colaj AntenaSport

Conducerea FRF a fost primită la Primăria din Wurzburg! Delegaţia României a fost condusă chiar de preşedintele Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burleanu le-a făcut cadou nemţilor un tricou al naţionalei României cu mai multe autografe şi a ţinut şi un discurs. Burleanu a scris şi un mesaj în Cartea Oraşului.

Corespondenţă din Germania! Conducerea FRF, primită la Primăria din Wurzburg

În mesajul pe care l-a scris, Răzvan Burleanu a evidenţiat importanţa Campionatului European pentru actuala Generaţie a României.

EURO 2024, o etapă importantă în construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani, o adevărată sursă de inspiraţie pentru România„, a scris preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, în cartea oraşului”, a fost mesajul scris de Burleanu.

Cum a arătat România la primul antrenament în Germania!

România a efectuat primul antrenament de la sosirea în Germania, înainte de EURO 2024. Tricolorii vor debuta luni, 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen. Corespondentul Antena 1 în Germania, Silviu Corneanu, a surprins imagini de senzaţie la primul antrenament al României în Germania.

Reclamă
Reclamă 4

Ajunşi în Germania luni seară, jucătorii lui Edi Iordănescu au efectuat primul antrenament în cursul zilei de marţi. Mii de suporteri români au venit pe AKON Arena din Würzburg, pentru a-i încuraja pe tricolor

Într-o atmosferă superbă, tricolorii au efectuat primul antrenament în Germania. Sesiunea de pregătire s-a încheiat cu un joc-şcoală, iar Edi Iordănescu a făcut două echipe. Dacă Denis Alibec a urmărit jocul de pe margine, Andrei Burcă şi Daniel Bîrligea fiind oamenii în plus, intrând, pe rând la echipa care avea posesia.

Selecţionerul Edi Iordănescu nu a scăpat de emoţii pe durata sesiunii de pregătire. La un moment dat, Nicuşor Bancu şi Daniel Bîrligea s-au ciocnit şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire nu a fost nimic grav, iar cei doi au continuat antrenamentul:

Reclamă

Cele două echipe aliniate de Edi Iordănescu la primul antrenament al României în Germania:

  • Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Racovițan, Bancu – Olaru, M. Marin, Cicâldău – I. Hagi, Pușcaș, Fl. Coman
  • Niță – Sorescu, Rus, Nedelcearu, Mogoș – R. Marin, Șut, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă

Alături de echipa naţională a României a plecat şi Olimpiu Moruţan. Accidentat grav în primăvară, el îşi va susţine coechipierii din Germania, pe durata Campionatului European. Acesta a fost alături de coechipierii săi la sesiunea de pregătire din sală, înainte de ieşirea pe teren.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:03

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și