Închide meniul

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iunie 2024, 22:24

Reclamă
David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit!

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: "Sunt chiar fericit"!

David Popovici, pe podium, cu medalia de aur, după cursa de la 200 metri liber / Profimedia Images

David Popovici a oferit o primă reacţie după ce a cucerit şi a doua medalie de aur la Campionatele Europene de Nataţie. Atât finala de la 100 metri liber, cât şi cea de la 200 de metri liber, de vineri, au fost în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a dezvăluit că, pentru el, urmează pregătirile pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Înotătorul român îşi doreşte foarte mult o medalie la Paris.

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

Am încercat să plec cât de tare pot, în același timp să mențin și un easy speed, o viteză mare, dar constantă, apoi să accelerez pe al treilea 50, după care pe ultimul să încerc să-l bubui. Asta am vorbit fix înainte de cursă. E strategia noastră obișnuită.

Încerc să-mi fac cursele, să mă bucur de concurs, de soare, nu în fiecare zi am șansa să concurez alături de Djakovic, de Rapsys, de obicei când am antrenament de 200 liber sau sută liber, trebuie să mă antrenez singur. Și ajută mult să mă antrenez, în ghilimele, în condițiile astea de concurs.

Am fost mult mai pregătit pentru aceasta decât pentru cea de la Fukuoka.

Reclamă
Reclamă 4

Acolo pur și simplu absența multor antrenamente s-a făcut simțită, iar acum prezența lor, prezența mea la antrenamente și implicarea s-au făcut simțite. Am obosit fix cât trebuia să obosesc. Mult, dar fără să simt că mor și mi se duce tot gazul”, a declarat David Popovici, citat de gsp.ro, după ce a cucerit aurul şi la 200 de metri liber.

„Am zâmbit cel mai mult? O iau ca un compliment”

David Popovici a vorbit şi despre faptul că a zâmbit cel mai mult la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad, care sunt în direct în AntenaPLAY.

Da? Am zâmbit cel mai mult? O iau ca un compliment”, a spus David Popovici.

Reclamă

Sunt chiar fericit, mulțumit de tot, că am trecut cu bine de ziua de joi, care a fost un antrenament foarte bun pentru orice scenariu care poate apărea la Jocurile Olimpice. Chiar dacă acolo nu o să am patru curse într-o zi, o să fie altfel de presiune, altfel de public, altă temperatură. Trebuie să mă pregătesc pentru ce e mai complicat”, a mai declarat David Popovici pentru sursa citată.

„Fenomenul” Popovici a vorbit şi despre adaptarea la orele diferite de concurs. La Paris, David Popovici va concura la alte ore decât cele în care a intrat în bazin la Belgrad. „O să vorbesc cu domnul Adi și o să ne apucăm să ne antrenăm la orele la care vor fi cursele de la Jocurile Olimpice, calificările, semifinalele, finalele”, a precizat David Popovici.

David Popovici a cucerit medalia de aur şi la 200 metri liber, la Campionatele Europene de înot! Anterior, el a cucerit aurul la 100 de metri liber la Campionatele Europene de la Belgrad

David Popovici a cucerit medalia de aur şi la 200 metri liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Cursa lui Popovici a fost în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Campion european în proba de 100 de metri liber pentru a doua oară, Popovici a cucerit o nouă medalie şi în proba de 200 de metri liber.

David Popovici a obţinut în finala de la 200 de metri liber timpul de 1:43.13. La un moment dat, Popovici s-a aflat şi în timpul de record mondial. Înotătorul român a condus cursa de 200 de metri liber de la un capăt la celălalt. Recordul mondial în proba de 200 de metri liber, cel înregistrat de germanul Paul Biedermann (1:42:00), datează din 2009.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:38

Verdictul specialistului la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi cu Slovacia: „I-am auzit pe alţii că au spus asta!”

18:13

Gabriela Ruse și Anca Totoni, pe tabloul principal de la Wimbledon! Calificare de senzație pentru cele două românce

17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

17:12

FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și