Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucători, înainte de Slovacia – România! Vrea doar victoria: „Luptăm pentru locul 1!”

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2024, 14:10

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucători, înainte de Slovacia – România! Vrea doar victoria: „Luptăm pentru locul 1!

Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucători, înainte de Slovacia - România

Edi Iordănescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Edi Iordănescu a avut un mesaj categoric pentru jucători, înainte de Slovacia – România, meciul care ne poate duce în optimile EURO 2024!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile Antena Sport, selecționerul le-a cerut fotbaliștilor echipei naționalei să lupte până la ultima picătură de energie pentru a obține victoria cu Slovacia.

Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucători, înainte de Slovacia – România

Edi Iordănescu nu concepe altceva, în afară de trei puncte, cu Slovacia. Asta deși naționala ar merge mai departe și cu un egal. De fapt, egalul ar aduce ambele echipe în optimi, indiferent de rezultatul din celălalt meci al grupei, Belgia – Ucraina.

„E un meci în care jucăm pentru o țară întreagă, trebuie să uitați de oboseală și sa dați tot ce aveți mai bun în voi pentru a obține victoria! Luptăm pentru locul 1!”, a fost mesajul transmis de selecționer jucătorilor, conform surselor noastre.

Martin Dubravka, mesaj categoric înainte de Slovacia – România

Martin Dubravka i-a analizat pe tricolori şi a afirmat că jucătorii lui Edi Iordănescu sunt de temut. Portarul Slovaciei i-a avertizat pe coechipieri că trebuie să domine jocul încă din primul minut, pentru a obţine o performanţă extraordinară. „Românii nu renunţă niciodată!”, a afirmat goalkeeperul lui Newcastle.

Reclamă
Reclamă 4

Cu un rezultat de egalitate, Slovacia şi România sunt sigure de calificarea în fazele eliminatorii ale Campionatului European.

„Nu clacăm. Ar fi o greşeală dacă am intra în acest meci altfel decât în precedentele. Vom intra pe teren cu un scop clar, acela de a domina şi a fi la conducerea jocului. Dacă suntem atenţi, vor veni şi punctele.

Ştim ce ne aşteaptă, nu m-aş concentra pe individualităţi. Meciul lor împotriva Belgiei a arătat clar cum se prezintă. România are o tranziţie rapidă a balonului şi nu renunţă niciodată. Chiar dacă pierdeau cu Belgia, au luptat până în ultimele minute„, a spus Dubravka, potrivit sport.sk.

Reclamă

Cum se califică România în optimile EURO 2024

România se califică în optimile EURO 2024 dacă nu va pierde meciul cu Slovacia. În cazul unei victorii, tricolorii pot câştiga Grupa E, dacă Belgia nu o învinge pe Ucraina. În cazul unui egal, de asemenea putem termina primii, dacă un egal se va înregistra şi la Belgia – Ucraina, dar nu cu un număr mare de goluri marcate.

Tricolorii se pot califica şi de pe locul 3, dacă nu pierd la mai mult de patru goluri în faţa Slovaciei. Totuşi, pentru a nu termina pe locul 4, tricolorii trebuie să evite scenariul în care vor pierde şi Belgia nu bate Ucraina.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:33

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă! Rapid pregăteşte un transfer de senzaţie

18:32

Max Verstappen, prima reacție după ce va pleca din pole position în cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

18:20

VIDEOMax Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

18:10

Al doilea arbitru OUT de la EURO 2024! A fost făcut praf de două selecționate și va vedea restul turneului de acasă

17:43

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

17:41

„Își face propriul nume!” Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și