Închide meniul

Presa din Spania a reacționat, după ce Horațiu Moldovan a prins lotul final de EURO fără să joace la Atletico Madrid

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 13:20

Reclamă
Presa din Spania a reacționat, după ce Horațiu Moldovan a prins lotul final de EURO fără să joace la Atletico Madrid

Presa din Spania a reacționat, după ce Horațiu Moldovan a prins lotul final de EURO fără să joace la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în tricoul naţionalei / Profimedia Images

Presa din Spania a reacționat, după ce Horațiu Moldovan a prins lotul final de EURO fără să joace la Atletico Madrid. Jurnaliștii spanioli au vorbit despre situația portarului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a fost cumpărat de la Rapid în pauza de mercato din iarnă, dar nu a reușit să prindă niciun minut în poarta echipei din capitala Spaniei. Chiar și așa, Edi Iordănescu a decis să îl includă în lotul final pentru EURO 2024.

Presa din Spania a reacționat, după ce Horațiu Moldovan a prins lotul final de EURO fără să joace la Atletico Madrid

Acum, jurnaliștii de la mundodeportivo.com au analizat stiuația acestuia. Spaniolii l-au numit pe Moldovan „umbra lui Oblak” și au menționat fpatul că încă nu este clar dacă acesta va fi titular în poarta naționalei.

„Moldovan, titular la România dar fără să știe ce rol va avea la EURO.

Horațiu Moldovan și-a pus din nou mănușile pentru a juca un meci. Al doilea din ianuarie încoace, când Atletico a făcut unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri.

Reclamă
Reclamă 4

Românul știe de ce a venit la Atletico – pentru a fi în umbra lui Jan Oblak, care a bifat toate minutele. Acesta fiind cazul, chiar dacă a riscat să nu mai fie luat la EURO, el a decis să facă acest pas pentru că a fost o oportunitate unică în cariera lui.

Lucrurile n-au mers prost pentru el la echipa națională pentru că selecționerul a decis să îl ia în lot, în ciuda faptului n-a jucat niciun minut la echipa de club.

Acum câteva zile, în meciul 0-0 cu Bulgaria, Niță a fost cel ales în poartă, iar acum a venit rândul lui Moldovan. Cu Liechtenstein a fost un meci frustrant, în care portarul n-a avut prea multe de făcut. S-a tras doar un șut la poarta lui, la începutul meciului, peste poartă.

Reclamă

Încă nu se știe dacă Moldovan va reuși să fie titular la EURO sau dacă se va opta pentru coechipierul lui, Niță”, au notat jurnaliștii sursei citate anterior.

Helmut Duckadam știe cine va apăra poarta României la EURO 2024!

Fostul mare portar este de părere că Horațiu Moldovan și Florin Niță vor fi titularizați, pe rând, de către selecționerul echipei naționale.

Totuși, Duckadam a ținut să menționeze și faptul că Niță va fi, cel mai probabil, varianta de portar principal, dat fiind faptul că acesta are experiența necesară pentru a reprezenta România la un turneu final.

„Locul lui Moldovan la EURO este asigurat. Doar dacă nu pățește, doamne ferește, ceva. El și cu Niță au locurile asigurate. Cred că Niță are mai mari șanse.

A jucat la echipa de club și are și experiența necesară. Cred că vor juca amândoi în aceste două meciuri (n.r. amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein). Unul într-un meci și celălalt în următorul”, a spus Duckadam potrivit sport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:50

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european, cu al treilea timp din istorie: „Nu mă aşteptam”

20:46

„Avantajul nostru!” Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

20:27

LIVE TEXTGermania – Ungaria 2-0. Jamal Musiala a deschis scorul pentru ţara gazdă! Și Gundogan a dat lovitura!

20:26

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 100m liber de la CE de natație! Al 3-lea timp din istorie

20:19

VideoCe urmează pentru David Popovici după aurul cucerit la 100m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad

20:00

VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și