Închide meniul

Gigi Becali, nevoit să le plătească sume uriaşe lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii: „Trebuie să scot banii ăştia!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2024, 21:31

Reclamă
Gigi Becali, nevoit să le plătească sume uriaşe lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii: „Trebuie să scot banii ăştia!

Gigi Becali este nevoit să le plătească sume uriaşe lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii după performanţa obţinută de FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a recunoscut că este nevoit să le plătească sume uriaşe lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce „tun” financiar au dat antrenorii de la FCSB, după ce au calificat-o pe campioana României în grupa principală din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charalambous a adus în conturile FCSB-ului peste 4 milioane de euro de la UEFA şi va fi recompensat de patron. Becali a afirmat că îi va achita nu mai puţin de 200.000 de euro. Şi secundul cipriotului, Mihai Pintilii, va încasa o primă de senzaţie.

Gigi Becali, nevoit să le plătească sume uriaşe lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii

Omul de afaceri a dezvăluit că Pintilii şi-a asigurat un cec de 100.000 de euro pentru performanţa obţinută alături de FCSB.

200.000 de euro primă, Pintilii a luat 100.000 de euro primă. Trebuie să scot banii ăștia. Nu mai sunt 3.000 și 5.000 de euro, acum sunt 10.000 și 15.000 de euro”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Cu Charalambous şi Pintilii pe bancă, FCSB a cucerit primul titlu după o pauză de 9 ani. O aşteaptă adversare de top în Europa League. Debutează pe 26 septembrie, atunci când va evolua pe teren propriu cu RFS, de la ora 22:00. Ulterior, în al doilea meci, campioana se va deplasa la Salonic, pentru confruntarea cu PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu.

Reclamă
Reclamă

Programul complet al FCSB-ului din Europa League:

26 septembrie – FCSB – FC RFS – 22:00
3 octombrie – PAOK FC – FCSB – 22:00
24 octombrie – Rangers FC – FCSB – 22:00
7 noiembrie – FCSB – FC Midtjylland – 19:45
28 noiembrie – FCSB – Olympiacos FC – 22:00
12 decembrie – TSG Hoffenheim – FCSB – 19:45
23 ianuarie – Qarabag FK – FCSB – 19:45
30 ianuarie – FCSB – Manchester United – 22:00

Câţi bani va primi FCSB după calificarea în grupa principală Europa League

FCSB va evolua în Europa League, competiţie care şi-a schimbat formatul, aşa cum s-a întâmplat şi în Champions League. A crescut şi numărul de echipe, la 36, iar fiecare formaţie va disputa 8 meciuri (4 acasă şi 4 în deplasare).

Reclamă

Chiar dacă a ratat sume uriaşe care ar fi venit din UEFA Champions League, după ce a fost eliminată de Sparta Praga în turul 3 preliminar, FCSB va avea parte de bonusuri consistente şi din Europa League.

Doar pentru prezenţa în a doua competiţie intercluburi a Europei, FCSB va primi alte 4,3 milioane de euro. Pentru fiecare victorie obţinută în grupa principală, echipa lui Gigi Becali va primi 450.000 de euro, în timp ce remiza în această fază a competiţiei este recompensată cu 150.000 de euro.

Va conta foarte mult şi locul pe care FCSB va încheia această grupă principală. Echipele de pe locurile 1-8 vor primi 2,35 milioane de euro. Aceeaşi sumă o vor primi şi echipele clasate pe locurile 9-16, care vor reuşi să se califice în optimile de finală din UEFA Europa League.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și