Închide meniul

Antrenorul lui Tottenham, reacție nervoasă la finalul meciului în care Radu Drăgușin a fost titular! Mesaj despre schimbări

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2024, 8:38

Reclamă
Antrenorul lui Tottenham, reacție nervoasă la finalul meciului în care Radu Drăgușin a fost titular! Mesaj despre schimbări

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, a avut o reacție nervoasă la finalul meciului cu Coventry, în care Radu Drăgușin a fost titular.

Profimedia

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, a avut o reacție nervoasă la finalul meciului în care Radu Drăgușin a fost titular! Tehnicianul a fost iritat de o întrebare primită la interviu și nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a fost integralist în partida din Cupa Ligii Anglei, dintre Coventry și Tottenham. Clubul din Premier League a revenit de la 0-1 în ultimele minute ale partidei, prin golurile marcate de Spence (min. 88) și de Johnson (90+2).

Antrenorul lui Tottenham, reacție nervoasă la finalul meciului în care Radu Drăgușin a fost titular!

După meci, Ange Postecoglou a primit o întrebare legată de schimbările pe care le face la echipă, în condițiile în care o parte din fanii echipei nu sunt în totalitate de acord cu deciziile sale.

Acest lucru s-a văzut și la partida cu Coventry, atunci când o parte din fani s-au arătat nemulțumiți după ce Lucas Bergvall a fost înlocuit în minutul 62.

Postecoglou a avut o reacție nervoasă la interviu și a transmis faptul că nu ia decizii legate de schimbări pe baza „sondajelor”.

Reclamă
Reclamă

„Nu fac schimbările pe baza unor sondaje, amice! Sunt sigur că fanii au propriile opinii, dar.. Pentru Lucas (n.r. Lucas Bergvall) a fost primul joc important, după ceva vreme”, a spus Ange Postecoglou, citat de dailymail.co.uk.

De asemenea, Ange Postecoglou și-a asumat vina pentru faptul că Spurs a avut probleme într-o partidă cu o echipă din Liga a 2-a.

„Uite, nu am fost foarte fluenți în seara asta sau închegați. Când faci multe schimbări.. e pe mine (n.r. și-a asumat vina). Nu am fost fluenți, cu siguranță în ceea ce privește performanța”, a mai spus Postecoglou.

Reclamă

Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei!

Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Coventry a condus cu 1-0, dar a fost întoarsă în ultimele minute.

Brandon Thomas-Assante a deschis scorul pentru Coventry, în minutul 63. Spurs avea să întoarcă soarta partidei după ce a marcat două goluri în 4 minute.

Djed Spence a egalat în minutul 88, după care, în minutul 90+2, Brennan Johnson a înscris golul calificării.

Pentru evoluţia lui, Radu Drăguşin a fost notat cu 7.2 de site-ul flashscore.ro. Drăguşin a făcut pereche în centrul apărării cu Davies. Pe benzi au evoluat Udogie şi Gray.

Cum au arătat echipele de start:

Tottenham: Forster – Gray, Davies, Drăgușin, Udogie – Bentancur, Sarr, Bergvall – Odobert, Solanke, Werner

Coventry: Wilson – Van Ewijk, Thomas, Binks, Bidwell – Eccles, Allen, Rudoni – Wright, Bassette, Thomas-Asante

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și