Închide meniul

Horaţiu Moldovan e dorit de o echipă uriaşă din Europa! Portarul naţionalei a anunţat deja că vrea să plece de la Atletico

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iunie 2024, 21:51 / Actualizat: 15 iunie 2024, 14:37

Reclamă
Horaţiu Moldovan e dorit de o echipă uriaşă din Europa! Portarul naţionalei a anunţat deja că vrea să plece de la Atletico

Horaţiu Moldovan e dorit de o echipă uriaşă din Europa!

Horaţiu Moldovan, la încălzire / Profimedia Images

Horaţiu Moldovan e dorit de o echipă uriaşă din Europa! Portarul naţionalei ar putea fi implicat într-un alt transfer de senzaţie, după ce în iarna anului acesta a semnat cu Atletico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan nu a apucat să debuteze pentru Atletico. De când s-a transferat la echipa antrenată de Diego Simeone nu a fost decât rezerva lui Jan Oblak.

Horaţiu Moldovan e dorit de o echipă uriaşă din Europa!

Potrivit dailyrecord.co.uk, Celtic Glasgow îl vrea pe Horaţiu Moldovan. Portarul naţionalei e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.5 milioane de euro.

Martin Dubravka (Newcastle) şi Peter Jensen (Sparta Praga) s-ar mai afla pe lista lui Celtic pentru postul de portar. Campioana Scoţiei caută un portar după retragerea lui Joe Hart.

Transferul la Celtic ar putea fi o mutare foarte bună pentru Moldovan din două perspective. Ar avea o mare şansă să fie titular, în primul rând. În al doilea rând, Celtic va juca în grupele Ligii Campionilor după ce a luat titlul în Scoţia.

Reclamă
Reclamă 4

„Frustrare!” Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Iată reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid! Jurnaliștii iberici au transmis rapid un mesaj, după ce portarul echipei naționale a făcut anunțul surprinzător.

În cadrul unui podcast, Horațiu Moldovan a dezvăluit că și-ar dori să meargă la o altă echipă în perioada de mercato din vară, sau în cea din toamnă. Acesta a anunțat că își dorește să prindă minute în poarta unei echipe dintr-un campionat puternic.

Acum, jurnaliștii spanioli au prezentat informația conform căreia Moldovan își dorește să plece de la Atletico. Aceștia au venit și cu un verdict dur și au notat că românul a trăit în „umbra lui Oblak”, de la transferul la echipa din capitala Spaniei.

Reclamă

”Horațiu Moldovan se pregătește de EURO 2024, dar se gândește și la viitorul sau. Portarul crede că nu va mai petrece mult timp la Atletico de Madrid .

Clubul i-a achiziționat serviciile în iarnă, după ce Ivo Grbic a plecat în Premier League. Toată emoția din acel moment s-a transformat în frustrare doar câteva luni mai târziu, după ce nu a jucat niciun minut.

Astfel, Moldovan a fost sincer și a spus că vrea să plece. Așa cum spuneam și noi, Moldovan a trăit în umbra lui Oblak și nu a avut nicio ocazie.

Când a primit oferta de la Atletico, Moldovan a mai avut una de la Betis , dar a optat pentru formația din Madrid”, au notat jurnaliștii publicației mundodeportivo.com.

Horaţiu Moldovan, mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan încă nu a debutat la Atletico Madrid, fiind rezerva lui Jan Oblak. Portarul a transmis că îşi doreşte să joace, astfel că e gata să facă pasul şi să plece de la Wanda Metropolitano.

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a declarat Horaţiu Moldovan, în cadrul unui podcast.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:55

LIVE TEXTCroația – Albania 0-0! Luka Modric luptă pentru primele puncte de la EURO 2024

15:54

Care e starea lui Kylian Mbappe, după accidentarea din Austria – Franța 0-1! Dezvăluiri din interiorul naționalei lui Deschamps

15:33

Germania – Ungaria LIVE TEXT (19:00). Nemţii promit din nou spectacol la EURO 2024

15:25

Tragerile la sorți din Europa și Conference League! CFR, Craiova, FCSB și Corvinul și-au aflat adversarele

15:00

David Popovici LIVE VIDEO pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la 19:52, în finala de 100 de metri liber

14:35

Cum a numit-o Maccabi Tel Aviv pe FCSB după tragerea la sorți din turul al 2-lea Champions League. Mesajul postat de israelieni

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și