Închide meniul

Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 mai 2024, 9:06

Reclamă
Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el

Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur

Bogdan Lobonţ/ Hepta

Bogdan Lobonţ e susţinut de un rival după ce a fost atacat dur. Un fost jucător al echipei lui Gigi Becali i-a sărit în apărare antrenorului interimar al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a reacţionat după ce Robert Niţă l-a atacat devastator pe Bogdan Lobonţ. Conducerea clubului a transmis un comunicat de susţinere a lui „Lobby”. Gigi Corsicanu a reacţionat la acel comunicat, transmiţând că Lobonţ nu mai avea ce să caute la Rapid.

Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el”

Din punctul meu de vedere, «Lobby» nu merită tratamentul acesta, pentru că vorbim de un mare jucător al României. La ce nivel a jucat merită mai mult respect. Mulți din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el. Cu siguranță sunt probleme interne și, pe zi ce trece, apar în presă despre ghete în gunoi, bătăi și alte chestii care sunt toxice în interiorul unei echipe, care dacă sunt adevărate, bineînțeles, sunt răspunsul pentru parcursul lor din play-off”, a declarat Adi Popa pentru prosport.ro.

Robert Niță a avut un derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! Fostul jucător de la Rapid nu s-a controlat și l-a făcut praf pe actualul tehnician al giuleștenilor.

Fostul portar a fost pus de Dan Șucu la cârma echipei după plecarea lui Cristiano Bergodi, însă nu a reușit să o pună pe Rapid pe drumul cel bun.

Reclamă

Având în vedere rezultatele înregistrate de Rapid sub comanda lui Bogdan Lobonț, Robert Niță nu a mai rezistat și a lansat un atac uluitor la adresa antrenorului.

„Gesturi pentru fraieri, prostălăi, fătălăi”

”Am fost la meciul cu Universitatea Craiova. I-a certat pe unii jucători… Eu, dacă îmi făcea aşa un antrenor, scoteam tricoul şi îl lăsam pe el să joace.

Uitaţi-vă când îl dau la televizor pe Lobonţ. Face mereu aceleaşi gesturi, indiferent de ce se întâmplă pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Astea sunt gesturi pentru fraieri, pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi. Mă, să faci tu la televizor 90 de minute la fel, indiferent… Când e mingea în partea aia: ‘Strângeţi, strângeţi’. Când e la mijlocaşii centrali: ‘Bă, deschide, deschide!’ Ce ai, mă? Eşti isteric?

Ăla de a venit de la FCSB, mijlocaşul central (n.r. Oaidă), l-a distrus (n.r. Lobonţ). Încontinuu se întorcea la banca de rezerve şi le explica ălora. Circ! Antrenează, bă, băiatule, să ştie şi ăia ce au de făcut!”, a spus Robert Niţă, pe canalul său de Youtube.

„Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental”

Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă. Fostul portar a fost criticat în termeni duri de fostul jucător din Giuleşti, în urma rezultatelor obţinute de giuleşteni în ultima perioadă.

Niţă a criticat modul în care Lobonţ pregăteşte echipa şi l-a pus la zid pe fostul portar. Înaintea meciului pe care cei de la Rapid îl dispută contra lui Sepsi, antrenorul giuleştenilor a venit cu replica.

Bogdan Lobonţ este de părere că, de fiecare dată, criticile vin de la persoane care au realizat mai puţine lucruri.

„Vă spun un principiu fundamental pe care l-am învățat în perioada pe care am petrecut-o afară: nu te critică niciodată unul care a făcut mai mult decât tine, te critică tot timpul unul care a făcut mai puțin.

Cel care critică nu poate niciodată să ajungă la standardele tale pentru că nu are forța și energia necesară. Este mult mai ușor să îl tragă pe cel de sus la nivelul lui decât să facă el un efort în plus pentru a ajunge la nivelul celui pe care îl critică. Asta e valabil pentru orice domeniu, nu doar pentru fotbal”, a declarat Bogdan Lobonţ, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Reclamă
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și