Închide meniul

Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2024, 16:52

Reclamă
Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!

Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş

Neil Lennon a semnat contractul în faţa lui Dan Şucu / fcrapid.ro

A apărut reacţia scoţienilor, după ce Neil Lennon a semnat cu Rapid. Antrenorul care a câştigat cinci titluri cu Celtic a bătut palma cu Dan Şucu şi a parafat un contract valabil până în vara anului 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem încântați să anunțăm numirea lui Neil Lennon în funcția de antrenor principal al echipei FC Rapid!”, a fost anunţul oficial făcut de clubul din Giuleşti, la o zi după victoria cu FCSB.

Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid

Jurnaliştii scoţieni de la thescottishsun.co.uk au preluat imediat informaţia şi au transmis salariul uriaş pe care îl va Neil Lennon la Rapid. „S-a întors în fotbal şi vorbeşte despre responsabilitatea pe care o va avea în noul contract care se ridică la 1.5 milioane de lire sterline (1.75 milioane de euro)„.

A fost în negocieri pentru a prelua postul vacant de la Aberdeen, dar şi despre a ajunge în Irlanda. Dar a acceptat acum să devină noul antrenor al românilor de la Rapid Bucureşti. Este o schimbare masivă pentru nord-irlandezul care a avut o mutare surpriză în Cipru, în 2021„, a adăugat sursa citată anterior.

Şi Daily Record a făcut anunţul că Neil Lennon a semnat cu Rapid: „A ajuns în România pentru a începe o nouă aventură. Clubul a confirmat numirea lui pentru doi ani, până în vara anului 2026. În primul mesaj, Lennon i-a comparat pe suporterii echipei cu cei ‘pasionaţi’ ai lui Celtic„.

Reclamă
Reclamă 4

Neil Lennon a fost numit de trei ori antrenorul anului în Scoţia şi are şi performanţe în Europa, acolo unde a ajuns în optimile UEFA Champions League, în sezonul 2012-2013, atunci când a învins-o şi pe Barcelona (2-1).

Neil Lennon: „Voi face tot posibilul să am performanţe cu Rapid”

La început, am vorbit cu domnul Șucu și cu Daniel Sandu, am purtat discuții ample cu ei. Apoi, ne-am reîntâlnit în urmă cu câteva săptămâni și am fost foarte impresionat de proiectul pe care mi l-au prezentat. Am fost foarte impresionat de domnul Șucu, este un om foarte puternic, foarte inteligent, un om cu principii.

A fost impresionant pentru mine. Apoi, vorbind și cu Daniel, a fost o decizie simplă pentru mine. Sunt foarte bucurors să fiu aici, știu că Rapid este un nume foarte important în istoria fotbalului românesc. Este o oportunitate pentru mine.

Reclamă

Sper să creez o conexiune puternică între mine și suporteri, dar acest lucru vine odată cu obținerea rezultatelor pozitive și cu a face performanța. Este responsabilitatea mea. Știu că sunt suporteri foarte pasionați, care iubesc clubul. Sunt asemănători fanilor lui Celtic. Îmi doresc să facem performanță, acesta este obiectivul meu principal.

Sper să întâlnesc curând suporterii și voi face tot ce este posibil pentru a face performanță cu Rapid”, a declarat Neil pentru fcrapid.ro.

Cine este Neil Lennon, antrenorul care ar urma să fie numit la Rapid

Neil Lennon are un CV important în fotbalul european. Acesta a reușit să cucerească 5 titluri, 4 Cupe ale Scoției și o Cupă a Ligii cu Celtic. În cariera sa le-a pregătit pe: Celtic, Bolton, Hibernian și Omonia Nicosia. Alături de formația din Cipru a reușit să câștige o cupă.

De asemenea, Lennon a avut și o carieră de fotbalist cel puțin interesantă. A fost format la juniorii lui Manchester City, iar apoi a plecat la Crewe Alexandra, în anul 1990.

A urmat apoi o experiență de 4 ani la Leicester, iar, în anul 2000 a fost cumpărat de Celtic în schimbul sumei de 8,63 milioane de euro.

A jucat 7 ani pentru formația din Scoția, iar apoi a mai fost legitimat la Nottingham Forest și Wycombe, echipă de la care s-a retras în anul 2008.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:58

Georgia – Cehia 1-1. Selecționatele s-au încurcat reciproc, în meciul de totul sau nimic! Cum arată clasamentul în Grupa F

17:40

LIVE VIDEOAlexandru Avasiloaie luptă acum, în finala la sărituri de la 3 metri de la Campionatul European de Nataţie, LIVE în AntenaPLAY

17:30

România – Belgia, la EURO 2024 | Marcel Răducanu știe cum tricolorii pot obține o nouă victorie fabuloasă: „Putem face surpriza!”

17:08

România – Belgia, la EURO 2024 | David Popovici, mesaj superb pentru tricolori înainte de meciul care ne poate duce în „optimi”

17:06

David Popovici, discurs de mare campion la revenirea în România: „Nu ar fi înţelept să spun asta!”

16:55

VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și