Închide meniul

CFR Cluj – Sepsi 2-1! Ardelenii au dat lovitura în prelungiri! Covăsnenii au jucat în 9 oameni timp de o repriză

Alex Masgras Publicat: 28 aprilie 2024, 23:03

Reclamă
CFR Cluj – Sepsi 2-1! Ardelenii au dat lovitura în prelungiri! Covăsnenii au jucat în 9 oameni timp de o repriză

CFR Cluj - Sepsi LIVE TEXT

CFR Cluj - Sepsi / Profimedia

Meciul dintre CFR Cluj și Sepsi OSK, încheiat cu scorul de 2-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 7 din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Muhar a deschis scorul în Gruia, în minutul 6, iar Alimi a egalat din penalty, în minutul 20. Din prima repriză, covăsnenii au rămas în 9 oameni, după eliminările lui Oroian și Ștefan. Victoria CFR-ului a venit în minutul 90+7, la ultima fază, prin același Muhar.

Cum arată clasamentul din play-off, după CFR Cluj – Sepsi 1-1:

1. FCSB – 49p (Campioană)
2. CFR Cluj- 37p
3. Farul – 35p
4. Universitatea Craiova – 34p (1 meci în minus)
5. Rapid – 29p (1 meci în minus)
6. Sepsi – 28p

CFR Cluj – Sepsi 2-1!

Min. 90+6: CFR Cluj – Sepsi 2-1! Muhar a reușit „dubla”! Gol uriaș în lupta pentru locul 2!

Reclamă

Min. 45+1: O nouă eliminare de la Sepsi! Florin Ştefan a văzut direct cartonaşul roşu, după ce l-a faultat dur pe Michael.

Min. 21: Sepsi a rămas în inferioritate numerică, după ce Darius Oroian a văzut al doilea galben.

Min. 19: CFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi a înscris din penalty!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 6: CFR Cluj – Sepsi 1-0! Muhar a deschis scorul! Mijlocaşul a punctat cu o lovitură de cap, din cornerul executat perfect de Ciprian Deac.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Kresic, Camora – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Michael, Fica
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Manea, Abeid, A. Radu, Aussi, R. Filip, El Kaddouri, Avonou, Otele, Serebe, Bîrligea
Antrenor: Francisc Dican

Sepsi: Niczuly – Oroian, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu – M. Ștefănescu, Alimi, Kallaku, Fl. Ștefan – Safranko, K. Varga
Rezerve: D. Moldovan, Gedo, Aganovic, Rența, R. Varga, C. Matei, Popsa, Batzula, Debeljuh
Antrenor: Bernd Storck

CFR Cluj vine după victoria de pe Ion Oblemenco cu Universitatea Craiova, scor 1-0, asta după ce a pierdut duelurile cu FCSB şi Farul. De partea cealaltă, Sepsi a remizat etapa trecutăep teren propriu, scor 2-2, cu FCSB.

CFR Cluj se află pe locul 4, cu 34 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova (locul 3) şi la un punct în spatele lui Farul (locul 2). De partea cealaltă, Sepsi este ultima din play-off, dar este la un singur punct în spatele lui Rapid.

Reclamă

Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea

Panagiotis Tachtsidis este jucătorul de la CFR Cluj care l-a criticat în termeni duri pe Adi Mutu, după ce „Briliantul” a ales să se despartă de ardeleni, într-un moment extrem de dificil. Autorul pasei de gol la reuşita de 3 puncte a lui Bîrligea cu Universitatea Craiova a anunţat şi că va pleca de la CFR Cluj.

„Să fiu sincer, cred că meritam victoria și cred că meritam cele 3 puncte. Văd că se vorbește mult despre mine, nu știu cine spune lucruri urâte despre mine, nu-mi pasă, deoarece știu cum este în fotbal.

S-a văzut calitatea mea în teren, știu că sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat, nu dau explicații celor care m-au criticat după acel cartonaș roșu, știu că am făcut o greșeală mare.

Nu știu ce a spus despre mine acest tip (n.r. – Adi Mutu), nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 0-4, a lăsat echipa și a plecat. Pentru mine nu are caracter, a vrut să se salveze. Când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupți alături de echipă, nu să pleci.

Nu cred că voi rămâne la acest club, deoarece nu cred că mă doresc. Mai am câteva jocuri la acest club, voi da 100% în teren, după care vedem ce se întâmplă. Toți au spus că sunt terminat, că nu mai joc nimic, dar le-am arătat tuturor că am dat totul în fiecare meci și le-am demonstrat că sunt un jucător de mare calitate”, a spus Tachtsidis.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 20:57 VideoGigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City” 20:40 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu: „Un telefon scurt, 30 de secunde! S-a terminat totul!” 20:30 FotoImagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB 20:18 FotoArena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani 19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul în care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloase 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Gigi Becali, pe Arena Națională Vezi toate știrile
Citește și