Închide meniul

„E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu

Alex Ioniță Publicat: 3 mai 2024, 19:49 / Actualizat: 6 mai 2024, 18:59

Reclamă
„E o problemă! Sunt trist! Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu

Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid

Daniel Pancu, în timpul unui meci / Profimedia

Daniel Pancu a venit cu un verdict despre situația de la Rapid. Fostul atacant al Rapidului a vorbit despre problemele echipei din Giulești, din ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid și-a ratat toate obiectivele în acest sezon, iar Dan Șucu a decis să înceapă o adevărată revoluție în Giulești.

Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid

Pancu a vorbit despre problemele echipei și este de părere că acestea au fost cauzate de faptul că suporterii nu și-au susținut favoriții, după arestarea lui Liviu „Bocciu”.

”Faptele vorbesc. Cunosc Rapidul din 1996. Asta e cea mai neagră serie. Cu siguranță e o problemă de atmosferă interioară. Lucrurile s-au degradat.

Chiar dacă suporterii au luat decizia să nu încurajeze echipa, Rapid trebuia să câștige meciul cu Farul. De acolo a început totul. Gică a revenit la vechiul Farul.

Reclamă

Conduci 1-0 la Craiova, ei rămân în 10 oameni, nu mai e problemă de antrenor. Sunt convins că a contat starea de spirit.

Nu e întâmplător. Te consumă enorm un meci cu FCSB. Spuneam că dacă jucam mereu cu Steaua, eram jucător de Real Madrid. Așa s-a mai pierdut un an.

În cantonament, Bergodi era cu Iencsi, iar Lobonț era cu treaba lui. Cred că mai indicat ar fi fost Iencsi (n.r. să se ocupe de echipă în continuare)”, a spus Daniel Pancu, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Referitor la comunicatul lui Dan Șucu, Pancu a spus că acționarul majoritar ar trebui să explice mai bine ce înseamnă „interesul rapidului”.

„Trebuie să ne explice și nouă ce înseamnă interesul Rapidului. Eu sunt foarte trist. Și la meciul cu Craiova am fost trist.

Mă întristează situația clubului, mai mult la conducere decât la echipă. Nu cunosc detalii, ce înseamnă rapidismul la el acasă”, a mai spus fostul atacant de la Rapid.

Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi

Daniel Pancu a postat o fotografie de colecţie cu Gică Hagi pe contul său de Instagram.

Selecţionerul naţionalei U21 a mers într-o vizită de lucru la Farul Constanţa. Pancu s-a fotografiat cu „Regele” Gică Hagi, iar imaginea postată de el pe Instagram a adunat rapid sute de like-uri pe reţeaua de socializare.

„În vizită de lucru la… KING (n.r.: Rege)”, a scris Daniel Pancu pe Instagram. VEZI AICI FOTOGRAFIA

Daniel Pancu, actualul selecţioner al naţionalei U21 şi fost atacant legendar al Rapidului, a vorbit recent despre situaţia de la clubul patronat de Dan Şucu.

Reclamă

„Cu Iencsi și Lobonț antrenori, problema de atmosferă nu o văd rezolvată decât la vară. Cu siguranță Rapid va avea un nou antrenor și sigur, deși sper să mă înșel, vor fi mulți jucători care vor pleca la finalul campionatului.

Lobonț și Iencsi sunt singurii care cunoșteau lotul foarte bine. Ca să aduci un alt antrenor, înseamnă că semnai antrenorul ăla pe 6 etape, plus un an. N-ai cum să-l găsești imediat. Dacă aduceau un alt antrenor și eram eu în locul lui Bergodi, îmi dădea de înțeles că ei căutau antrenor dinainte. Rapid n-a căutat antrenor, e clar”, a spus Daniel Pancu la gsp.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și