Închide meniul

Gigi Becali i-a triplat salariul lui Elias Charalambous la FCSB, iar presa cipriotă a reacţionat imediat!

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iunie 2024, 20:05

Reclamă
Gigi Becali i-a triplat salariul lui Elias Charalambous la FCSB, iar presa cipriotă a reacţionat imediat!

Gigi Becali i-a triplat salariul lui Elias Charalambous la FCSB, iar presa cipriotă a reacţionat imediat!

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Gigi Becali i-a triplat salariul lui Elias Charalambous la FCSB! Patronul „roş-albaştrilor” a anunţat că, de la 5.000 de euro pe lună, cât a câştigat în sezonul trecut la FCSB, Elias Charalambous va avea o remuneraţie de 15.000 de euro pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Gigi Becali a anunţat că a decis să îi tripleze şi primele pe care antrenorul cipriot le avea în contractul cu FCSB.

Gigi Becali i-a triplat salariul lui Elias Charalambous la FCSB, iar presa cipriotă a reacţionat imediat!

Elias Charalambous primea 5.000 de euro lunar, acum a ajuns la 15.000, conform declarațiilor făcute de patronul FCSB. Asta înseamnă că munca foarte bună a tehnicianului cipriot este recunoscută și răsplătită”, a scris publicaţia cipriotă Balla despre decizia lui Gigi Becali de a-i tripla salariul lui Charalambous.

Contract, prime, bonusuri, tot”, preciza Gigi Becali despre noul contract pe care îl are acum Charalambous la FCSB, potrivit golazo.ro.

Recent, FCSB s-a despărţit de Ovidiu Petre, care în ultimii 5 ani a fost analist video al „roş-albaştrilor”.

Reclamă
Reclamă 4

Ovidiu Petrescu a ajuns la FCSB în septembrie 2019. Atunci, era antrenor la „roş-albaştri” Bogdan Argeş Vintilă. Ovidiu Petre şi-a încheiat contractul cu formaţia patronată de Gigi Becali la 30 iunie şi nu a semnat prelungirea.

Potrivit sursei citate mai sus, în locul lui Ovidiu Petre rolul de analist video va fi preluat de către Ionuţ Zottu. Acesta făcea deja parte din staff-ul roş-albaştrilor.

Reacţia presei din Ungaria după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB! Ce au scris jurnaliştii maghiari despre Gigi Becali

Reacţia presei din Ungaria a venit după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB. Jurnaliştii maghiari au scris şi despre Gigi Becali.

Reclamă

Publicaţia Nemzeti Sport a remarcat că Rapid l-a dorit şi ea pe Marius Ştefănescu. Dioszegi preciza că singura ofertă concretă pentru Ştefănescu a fost de la FCSB.

Sepsi OSK și-a vândut unul dintre cei mai buni jucători pentru o sumă-record: campioana României, FCSB, a plătit 1,31 milioane de euro pentru a-l aduce pe Marius Ștefănescu.(…)

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit totul înainte de anunțul oficial. Acesta va semna un contract de cinci ani de zile, potrivit presei din România, iar Ștefănescu va primi un salariu dublu față de cel de la Sfântu Gheorghe.(…)

Transferul lui Ștefănescu a fost un subiect de presă în România în ultimele luni, deoarece celălalt club de top din București, Rapid, a vrut de asemenea să-l transfere”, au scris jurnaliştii de la nemzetisport.hu.

Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană

Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană a venit pe pagina de Facebook a clubului condus de Gigi Becali. Patronul susţine că a plătit în jur de 1.3 milioane de euro pentru fostul jucător de la Sepsi.

Jucătorul de 25 de ani va ajunge direct în cantonamentul din Olanda. Acesta este al treilea transfer anunţat oficial de FCSB în acest mercato. Anterior, FCSB i-a mai adus pe David Kiki şi Daniel Popa.

„Bine ai venit, Marius Ștefănescu! FCSB anunță transferul lui Marius Ștefănescu, jucător provenit de la Sepsi OSK.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul și se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Țările de Jos. Marius, care a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina de Facebook a campioanei.

 

 

 

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și