Închide meniul

Reacţia presei din Ungaria după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB! Ce au scris jurnaliştii maghiari despre Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iunie 2024, 19:22

Reclamă
Reacţia presei din Ungaria după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB! Ce au scris jurnaliştii maghiari despre Gigi Becali

Reacţia presei din Ungaria după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB!

Marius Ştefănescu, în duel cu Darius Olaru, în timpul unui meci Sepsi - FCSB / Hepta

Reacţia presei din Ungaria a venit după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB. Jurnaliştii maghiari au scris şi despre Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Publicaţia Nemzeti Sport a remarcat că Rapid l-a dorit şi ea pe Marius Ştefănescu. Dioszegi preciza că singura ofertă concretă pentru Ştefănescu a fost de la FCSB.

Reacţia presei din Ungaria după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB!

Sepsi OSK și-a vândut unul dintre cei mai buni jucători pentru o sumă-record: campioana României, FCSB, a plătit 1,31 milioane de euro pentru a-l aduce pe Marius Ștefănescu.(…)

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit totul înainte de anunțul oficial. Acesta va semna un contract de cinci ani de zile, potrivit presei din România, iar Ștefănescu va primi un salariu dublu față de cel de la Sfântu Gheorghe.(…)

Transferul lui Ștefănescu a fost un subiect de presă în România în ultimele luni, deoarece celălalt club de top din București, Rapid, a vrut de asemenea să-l transfere”, au scris jurnaliştii de la nemzetisport.hu.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană

Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană a venit pe pagina de Facebook a clubului condus de Gigi Becali. Patronul susţine că a plătit în jur de 1.3 milioane de euro pentru fostul jucător de la Sepsi.

Jucătorul de 25 de ani va ajunge direct în cantonamentul din Olanda. Acesta este al treilea transfer anunţat oficial de FCSB, după cele ale lui Kiki şi Daniel Popa.

„Bine ai venit, Marius Ștefănescu! FCSB anunță transferul lui Marius Ștefănescu, jucător provenit de la Sepsi OSK.

Reclamă

Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul și se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Țările de Jos. Marius, care a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina de Facebook a campioanei.

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile despre cum a ajuns Marius Ştefănescu la FCSB

Laszlo Dioszegi a venit cu dezvăluiri incredibile despre modul prin care Marius Ştefănescu a ajuns la FCSB. Patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe a recunoscut ce s-a întâmplat la negocieri şi regretă declaraţiile oferite la începutul acestui an.

În momentul în care Ştefănescu a primit acuzaţii dure de la Dan Şucu, Dioszegi a anunţat că niciodată nu îl va lăsa la FCSB. „Îi transmit domnului Becali că eu sunt un secui care dacă zice ceva, nu-și schimbă niciodată părerea. Nici pentru 10 milioane de euro”, spunea conducătorul grupării din Sfântu Gheorghe.

În cele din urmă, Gigi Becali a reuşit să îl transfere pe Ştefănescu la campioana României pentru 1.3 milioane de euro. Laszlo Dioszegi a dezvăluit că nu a avut de ales şi că mijlocaşul de 25 de ani l-a anunţat că se retrage din fotbal dacă nu este lăsat la FCSB. Au fost făcute presiuni şi de staff-ul tehnic.

Nu trebuia să iau apărarea jucătorului şi să fac o astfel de declaraţie”

„Vă daţi seama ce nopţi şi ce zile am avut. De vreun an ştim că Ştefănescu vrea să plece de la noi. Noi nu ştiam unde vrea să plece, dar mi-a spus că vrea să plece la o echipă mai mare decât noi. Eu am aşteptat oferte, dar din păcate nu a venit nimic la noi.

Chiar regret şi recunosc că am greşit… nu am crezut tot ce s-a vehiculat în acel moment în presă, despre cartonaşele galbene. Eu trebuia să apăr jucătorul şi să apăr clubul. Noi avem o zicală, primul este clubul, al doilea este echipa de fotbal şi al treilea sunt jucătorii individual.

Nu vreau să am îndoieli, dar pot să spun că poate m-am înşelat eu. Nu trebuia să iau apărarea jucătorului şi să fac o astfel de declaraţie. Dacă jucătorul vrea să plece, prin orice mijloace, poate să plece. Noi degeaba avem contract.

Antrenorul m-a implorat să-l las să plece. Jucătorul mi-a spus că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, mai bine se lasă de fotbal. Vă daţi seama ce simt eu acum în inima mea.

Eu i-aş spune un singur lucru lui Ştefănescu: ‘Nu banii sunt cel mai important lucru în viaţă’. Eu recunosc că am greşit flagrant”, a spus Dioszegi, citat de digisport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

21:30

Olanda – Franța LIVE TEXT 22:00. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă. Echipele de start

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

20:25

Polonia – Austria 1-3. Polonezii sunt ca şi eliminaţi de la EURO 2024! Nici intrarea lui Robert Lewandowski nu i-a ajutat

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și