Închide meniul

„Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!”

Publicat: 30 aprilie 2024, 19:37

Reclamă
„Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ? Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!

Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Hepta

„Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” a fost întrebarea la care Victor Angelescu nu s-a ferit să răspundă. Acţionarul minoritar al Rapidului a venit cu ultimele informaţii despre ceea ce se întâmplă la clubul din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alb-vişiniii au primit gol în minutul 90+6 al meciului cu Universitatea Craiova, scor 1-2, şi au rămas fără victorie în play-off. Dan Şucu a anunţat că va lua măsuri pentru a scoate echipa din criză, iar Bogdan Lobonţ şi Daniel Chivu au de ce să se teamă.

„Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?”. Reacţia imediată a lui Victor Angelescu

Victor Angelescu a recunoscut că a fost luat prin surprindere de situaţia în care a ajuns preşedintele Rapidului. Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice. Urmează o şedinţă în care să se decidă viitorul lui Niculae.

(E posibil ca Daniel Niculae să nu mai fie preşedinte?) O să avem o şedinţă. E a doua surpriză pentru mine, nu mă aşteptam să treacă din suspect în inculpat. Trebuie să înţelegem şi noi ce putem face. O să avem o şedinţă, trebuie să înţelegem ce urmează în acest dosar. E o chestie personală pentru un om.

Avem avocatul care l-a şi reprezentat. Trebuie să înţelegem ce repercursiuni pe parte sportivă. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, o să vedem într-o şedinţă„, a declarat Victor Angelescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Acţionarul minoritar al clubului din Giuleşti a evitat să vorbească despre scenariul înlocuirii lui Bogdan Lobonţ cu Marius Şumudică. Decizia finală va fi luată după cele trei etape rămase din play-off.

(Îl schimbaţi de Bogdan Lobonţ?) Nu, o să vedem la finalul sezonului. Mai avem trei meciuri şi vedem atunci. Probabilitatea să mergem în cupele europene şi nu am luat legătura cu un alt antrenor, nu era normal. Am vorbit cu Bogdan, vom vedea peste aceste 3 etape dacă vom merge cu el sau vom aduce alt antrenor.

Mie mi se pare normal, până când nu se termină sezonul, să comentez (n.r. dacă Marius Şumudică este o variantă pentru a veni antrenor la Rapid). Nu se pune problema să vorbim când mai avem câte şanse mai avem.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Lobonţ ajungea în cupele europene, sigur rămânea antrenorul Rapidului. Dacă nu va ajunge în cupele europene, vom lua o decizie. Ori va rămâne, ori vom aduce pe altcineva.

Cred că avem o problemă fizică, se pare că este foarte greu să ieşim din această pasă„, a mai spus Angelescu.

Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal

Dan Şucu anunţă că îl bagă în şedinţă pe Daniel Niculae, după ce acesta a devenit inculpat în dosar. Finanţatorul Rapidului a anunţat că hotărârea pe care o va lua are legătură şi cu rezultatele dezamăgitoare ale echipei. Alb-vişiniii sunt fără victorie în primele 6 etape din play-off.

Acum puțin timp am văzut știrea cu comunicatul parchetului. E o problemă reală și gravă că președintele nostru este urmărit penal. Dar nu vreau să deturnez acum atenția cu asta de la principala noastră problemă, lipsa de performanță sportivă.

Acolo unde Daniel Niculae are o mare responsabilitate și trebuie să răspundă, iar noi să găsim soluții. Asta e urgența noastră, deocamdată ne focusăm pe acest aspect. Pentru că eu sunt nemulțumit nu doar de ce se întâmplă în plan sportiv, ci și pe plan de organizare.

Chiar dacă cei din club spun că sunt mulțumiți cum merg lucrurile, eu nu sunt. Iar săptămâna viitoare vom avea o ședință și vom discuta în club și despre problema cu Daniel Niculae”, a declarat Dan Șucu la gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și