Închide meniul
VIDEO

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 19 mai 2024, 16:40 / Actualizat: 20 mai 2024, 16:17

Reclamă
Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY

Max Verstappen/ Profimedia

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Marele Premiu de la Imola a fost live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Max Verstappen a câştigat cursa, fiind urmat de Lando Norris şi Charles Leclerc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finalul de cursă a fost unul intens. Lando Norris s-a apropiat la doar opt zecimi de Max Verstappen, însă în cele din urmă olandezul a triumfat pe circuitul de la Imola.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Update: Max Verstappen a primit trofeul pentru succesul din Marele Premiu de la Imola! Următoarea etapă din Formula 1 se va desfăşura pe circuitul din Monaco, în week-end-ul viitor.

Tur 63/63: Max Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola, fiind urmat de Lando Norris şi Charles Leclerc! Cel mai bun timp în cursă l-a înregistrat George Russell.

Tur 48/63: Charles Leclerc a greşit frânarea şi a ieşit de pe circuit, în duelul pentru poziţia a doua cu Lando Norris.

Reclamă
Reclamă 4

Tur 37/63: Lewis Hamilton l-a depăşit pe Sergio Perez şi a urcat pe locul şapte!

Tur 29/63: Probleme pentru Lewis Hamilton. Pilotul britanic a ieşit de pe pistă, pe zona de pietriş. Hamilton se clasează pe locul nouă, în spatele lui Lance Stroll.

Tur 27/63: Oscar Piastri l-a depăşit superb pe Sergio Perez şi a urcat pe locul şase.

Reclamă

Tur 25/63: Max Verstappen a schimbat penurile şi a ieşit pe circuit pe locul 4, în faţa lui Lando Norris, care a reuşit cel mai rapid tur în cursă.

Tur 24/63: Lando Norris, cu pneuri noi, l-a depăşit pe Sergio Perez şi a urcat pe locul cinci.

Tur 23/63: George Russell l-a depăşit pe Esteban Ocon şi a urcat pe locul nouă. Max Verstappen este în continuare lider.

Tur 8/63: Sergio Perez a ieşit de pe pistă, însă a continuat cursa fără probleme. Pilotul de la Red Bull se clasează pe locul zece.

Update 16:04: Start în Marele Premiu de la Imola! Max Verstappen a plecat perfect din pole-position, şi este lider după primele viraje, urmat de Lando Norris şi de cei doi piloţi de la Ferrari!

Update 16:00: Piloţii au plecat în turul de încălzire. În scurt timp, va începe cursa de pe circuitul din Imola!

Update 15:30: Sebastian Vettel a făcut un tur de onoare pe circuitul de la Imola, în monopostul lui Ayrton Senna! Germanul i-a adus un omagiu brazilianului, la 30 de ani de la moartea acestuia.

Update 14:20: Piloţii au făcut un tur de pistă în uralele fanilor aflaţi deja în tribune.

Update 14:00: Continuă pregătirile de la Imola, cu două ore înainte de Marele Premiu.

Update 13:00: Cu trei ore înainte de cursă, fanii s-au înghesuit deja în zona circiutului.

Update 12:30: Trofeele care vor fi oferite azi vor reprezenta un omagiu pentru Ayrton Senna şi Roland Ratzenberger, la 30 de ani de la decesul acestora, la Imola.

Update 11:10: Tribuna Rivazza începe şi ea să se populeze!

Update 11:00: Nebunia a început deja la Imola, unde mii de oameni se îndreaptă deja spre circuit.

Update: 10:00: George Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia, care are un rol extrem de important în Formula 1. Detalii AICI!

Ştirea iniţială. 

De la începutul actualului sezon de Formula 1™, Max Verstappen a obținut pole-ul în toate cursele.

Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna pe circuitul în care fostul mare pilot brazilian şi-a pierdut viaţa în urmă cu trei decenii. Anterior, Verstappen egalase recordul lui Alain Prost, de 7 pole-position-uri la rând.

Max Verstappen a avut o reacţie surprinzătoare după ce a obţinut cel mai bun timp şi în calificările de la Imola. El a spus că obiectivul său pentru calificări era să se claseze pe unul din primele 5 locuri pe grila de start.

„Sincer să fiu am dorit să obțin un top 5 în aceste calificări. Totuși, am câștigat, m-am simțit bine. Am atacat bine curbele, a fost o sesiune bună. În Q1, Q2 și Q3 am încercat să obțin cât mai mult timp, însă în ultimul tur am dat totul”, a spus Max Verstappen, la finalul cursei.

Oscar Piastri a avut al doilea cel mai bun timp în calificări, dar a fost retrogradat 3 poziţii. El va pleca de pe locul 5 în Marele Premiu de la Imola.

Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit”

Lewis Hamilton a fost luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola. Septuplul campion mondial a înregistrat al patrulea cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente de la Imola, dar a avut parte şi de momente în care şi-a deranjat rivalii.

Max Verstappen şi Fernando Alonso au fost deranjaţi de britanic pe parcursul antrenamentului cu numărul 2 de la Imola şi nu s-au ferit să îl critice pe acesta.

Verstappen, care nu a avut o primă zi grozavă la Imola, a fost deranjat de Hamilton la un moment dat, care l-a blocat în timpul antrenamentelor. Olandezul nu s-a ferit să îşi arate frustrarea, în timp ce Hamilton a ridicat mâna şi şi-a recunoscut greşeala.

„Nu e prima oară. Încerci să rămâi calm, dar s-a întâmplat din nou. Pe de altă parte, nu vreau ca oamenii să vorbească prea mult pentru nu e problema noastră de azi (n.r. vineri). Nu am avut ritm şi trebuie să rezolvăm asta”, a spus Max Verstappen, potrivit skysports.com.

Lewis Hamilton şi-a recunoscut greşeala!

Lewis Hamilton şi-a recunoscut greşeala şi la interviuri: „Eram într-un tur de răcire şi am crezut că am cale liber şi el era lângă mine. A fost greşeala mea şi mi-am cerut scuze. Cred că el era deja nervos”, a spus şi Lewis Hamilton, despre incidentul care a fost notat de stewarzi.

Pilotul celor de la Mercedes nu a scăpat nici de criticile lui Fernando Alonso. În timpul antrenamentelor, spaniolul s-a plâns de două ori prin radio, dar incidentele respective nu au fost notate de stewarzi.

„Hamilton crede că e singur pe circuit. E a doua oară când face asta. Mai întâi în virajul 12, acum în virajul 7”, a spus Fernando Alonso.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și