Închide meniul

Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 aprilie 2024, 8:32

Reclamă
Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor!

Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah!

Romario Benzar, în momentul în care a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital / Hepta

Imaginea horror cu Romario Benzar, după ce a fost lovit de Abdallah, a fost făcută publică de către fostul jucător al lui Gigi Becali! Benzar a fost lovit cu gheata de Abdallah în prelungirile primei reprize şi a fost transportat la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abdallah a văzut cartonaşul roşu pentru acea intrare. Anterior, atacantul lui Dinamo a ratat un penalty. S-a terminat 2-1 pentru moldoveni, aceştia obţinând o victorie foarte importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah!

Romario Benzar le-a arătat tuturor că atacul lui Abdallah l-a lăsat fără piele în zona în care a fost lovit. Imaginea a fost făcută publică de digisport.ro. Atenţie, poza vă poate afecta emoţional:

Imaginea cu rana lui Romario Benzar / digisport.ro
Imaginea cu rana lui Romario Benzar / digisport.ro

În vârstă de 32 de ani, Romario Benzar e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 200.000 de euro.

Benzar a evoluat între 2017 şi 2019 pentru FCSB. Gigi Becali l-a cumpărat pentru 700.000 de euro de la echipa lui Gică Hagi, care se numea atunci Viitorul. Benzar era cotat la 2 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com în momentul transferului.

Reclamă

Gigi Becali a făcut o afacere foarte profitabilă cu Benzar, pe care l-a vândut în 2019 la Lecce pentru 2.5 milioane de euro.

În Italia a mai jucat şi la Perugia, la care a fost împrumutat de către Lecce, până să se întoarcă în România.

Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu

Antrenorul lui FC Botoşani a oferit declaraţii la finalul partidei ce i-a dus pe moldoveni pe loc de baraj. Iată ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Andone a comentat şi incidentul cu arbitrii, din prima repriză a meciului, în urma căruia a văzut cartonaşul roşu.

O victorie dramatică, dar importantă. Cea mai importantă este credința băieților în echipă. În alte meciuri am pierdut pe final, azi Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi.

Nu vreau să mai discut subiectul ăsta (n.r. despre eliminarea sa din prima repriză), dar la noi nu prea poți să ai dialog cu arbitrii.

Le-am transmis (n.r. jucătorilor) că trebuie să avem multă răbdare, că trebuie să avem încredere să jucăm până la fluierul final al arbitrului.

Mă bucur pentru Mailat că are trei goluri în trei meciuri. Am făcut un pas important azi. Suntem obișnuiți cu presiunea asta. Am spus-o, am încercat să nu pun eu presiune pe băieți.

Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor. Le dau încredere jucătorilor. Îi rog să vină și la meciul de la Ploiești”, a declarat Bogdan Andone pentru digisport.ro după FC Botoşani – Dinamo 2-1.

Bogdan Andone a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu în prima repriză a meciului!

Bogdan Andone a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu în minutul 31 al meciului. Andone a protestat vehement după un out, care, în opinia lui Andone, a fost dictat greşit de Găman. El nu s-a putut calma, apropiindu-se amenințător de arbitrul de rezervă, aşa că Găman i-a arătat cartonaşul roşu. După ce a văzut roşu, Andone s-a îndreptat ameninţător şi spre Găman.

Reclamă

Moldovenii au deschis scorul după autogolul lui De Moura. Velkovski a comis o gafă monumentală la acea fază. De Moura a încercat să oprească o centrare care se ducea perfect la un jucător al moldovenilor, dar şi-a introdus balonul în propria poartă.

Abdallah a ratat un penalty în prima repriză a meciului, după care a fost eliminat după ce l-a lovit cu gheata în cap pe Benzar. Benzar a ajuns direct la spital în urma acelui atac violent.

Abdallah a văzut cartonaşul roşu la doar câteva minute după ce Selmani marcase golul egalizator.

Mailat avea să dea lovitura şi să marcheze în prelungirile partidei, aducându-le celor de la FC Botoşani o victorie uriaşă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și