Închide meniul

Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1

Alex Masgras Publicat: 25 aprilie 2024, 8:34

Reclamă
Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1

Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1

Jucătorii de la FCSB, după un meci / Profimedia

Risto Radunovic va fi o pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul Constanţa, din etapa cu numărul 7 a play-off-ului Ligii 1. În meciul de pe Arena Naţională, echipa lui Elias Charalambous poate deveni matematic campioană, după o pauză de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, antrenorul cipriot nu se va putea baza pe Risto Radunovic. Fundaşul de 31 de ani este suspendat din cauza cumului de cartonaşe galbene.

Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1

Muntenegranul a fost avertizat de patru ori în cele şase meciuri din play-off-ul Ligii 1 pe care FCSB le-a disputat până acum. De fiecare dată, Radunovic a văzut cartonaşul galben pe final de meci: Farul (74′), CFR Cluj (81′), Rapid (90+1′), Sepsi (86′).

Risto Radunovic a înregistrat şi două pase de gol în play-off. El a pasat decisiv în meciul tur cu Sepsi (2-1) şi la meciul cu Rapid (2-2).

Fundaşul muntenegrean, cotat la 1,4 milioane de euro, are şi un gol în sezonul regulat, marcat în meciul cu Universitatea Craiova din Ghencea, câştigat de FCSB cu 3-0.

Reclamă

Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi

După ce a încheiat la egalitate cu Sepsi, FCSB a ratat şansa de a deveni campioană în etapa a şasea a play-off-ului. Astfel, nici în cazul în care Universitatea Craiova va pierde duelul cu CFR Cluj, roş-albaştrii nu se pot încununa campioni, deoarece Farul a învins-o pe Rapid şi a acumulat 35 de puncte.

FCSB poate deveni campioană matematic în runda următoare, atunci când se va duela cu Farul, pe teren propriu. O victorie îi face pe roş-albaştri campioni, indiferent de rezultatele pe care Universitatea Craiova le va mai obţine, în partidele cu CFR Cluj şi Rapid.

În cazul în care se vor încurca cu Farul, roş-albaştrii au nevoie ca Universitatea Craiova să nu câştige partida cu CFR Cluj, de mâine, şi nici pe cea cu Rapid, de duminică.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este astfel la o victorie distanţă de primul titlu în Liga 1, după o pauză de nouă ani. Roş-albaştrii au devenit ultima dată campioni în 2015, atunci când Costel Gâlcă, actualul antrenor al Universităţii Craiova, îi antrena.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAZ 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și