Închide meniul

Salariul pe care îl va primi Viorel Moldovan lună de lună de la Rapid. Oferta de nerefuzat pe care i-a făcut-o Dan Şucu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2024, 16:27

Reclamă
Salariul pe care îl va primi Viorel Moldovan lună de lună de la Rapid. Oferta de nerefuzat pe care i-a făcut-o Dan Şucu

Salariul pe care îl va primi Viorel Moldovan lună de lună de la Rapid.

Viorel Moldovan, în timpul unui meci / Hepta

S-a aflat salariul pe care îl va primi Viorel Moldovan lună de lună de la Rapid. Noul preşedinte al Rapidului va fi plătit regeşte la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După plecarea lui Daniel Niculae, Dan Şucu l-a adus pe Viorel Moldovan ca preşedinte la Rapid. Şucu a băgat adânc mâna în buzunar pentru a-l aduce pe fostul atacant al naţionalei în Giuleşti.

Salariul pe care îl va primi Viorel Moldovan lună de lună de la Rapid

Conform celor de la gsp.ro, Viorel Moldovan va câştiga un salariu de 10.000 de euro pe lună. Fostul mare atacant al naţionalei va încasa, astfel, dublu faţă de antrenorul din acte de la FCSB, Elias Charalambous.

„Sunt mândru și onorat să fiu Președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc.

Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri. Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat!”, se arată pe site-ul oficial al Rapidului.

Viorel Moldovan a evoluat pentru Rapid, în perioada 2006-2007 şi a marcat în total 21 de goluri, 15 în campionat, două în Cupa României şi patru în cupele europene, unul chiar împotriva rivalei din Ghencea, în sfertul Cupei UEFA.

Viorel Moldovan a refuzat o rivală înainte de a semna cu Rapid: „A avut de ales”. Ce putere va avea în Giuleşti

Viorel Moldovan a refuzat o rivală înainte de a semna cu Rapid. Florin Prunea, coleg cu Viorel Moldovan în Generaţia de Aur, a dezvăluit că fostul atacant al echipei naţionale a mai avut o ofertă, înainte de a bate palma cu Rapid.

Reclamă

Nu doar cei de la Rapid au fost interesaţi de Viorel Moldovan. Florin Prunea a dezvăluit că fostul internaţional a avut o ofertă şi de la Dinamo. De asemenea, fostul portar a vorbit şi despre ce putere va avea Moldovan în Giuleşti:

„Știam de acum două zile. El a avut de ales, nu a fost doar Rapid. A avut de ales între Rapid și Dinamo. A fost ofertat și de Dinamo. Chiar mi-a cerut un sfat. Este prima dată în ipostaza de conducător, și-a ales și un alt drum.

I-am spus cam cum văd eu lucrurile, eu zic că este un câștig pentru Rapid. Are libertate totală pentru partea sportivă. Adică, antrenori, jucători și tot ce înseamnă parte sportivă. Deși antrenorul a venit înaintea lui, mi-a spus că-și asumă aceste lucruri. Adică, nu-l poate da afară pe Lennon, dar poate să-și pună punctul de vedere”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:23

EXCLUSIVEdi Iordănescu, între familie și națională! Selecționerul întârzie să dea un răspuns Federației Române de fotbal

8:21

România – Belgia la EURO 2024 | Florin Răducioiu știe ce tactică trebuie să folosească Edi Iordănescu: „Se supără, dar..”

0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și