Închide meniul

Dan Şucu, atac fără precedent la adresa lui Daniel Niculae: „Nu vreau să văd pe cineva în fața mea care nu vine cu soluţii”

Dan Roșu Publicat: 12 iunie 2024, 14:39

Reclamă
Dan Şucu, atac fără precedent la adresa lui Daniel Niculae: „Nu vreau să văd pe cineva în fața mea care nu vine cu soluţii

Dan Şucu, atac fără precedent la adresa lui Daniel Niculae

Daniel Niculae, în timpul unui meci - Hepta

Dan Şucu a lansat un atac fără precedent la adresa lui Daniel Niculae, chiar la conferinţa de presă prin care Rapid l-a prezentat pe înlocuitorul lui Nico, Viorel Moldovan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şucu i-a reproşat lui Niculae felul în care a gestionat perioada din play-off, în care Rapid s-a făcut de râs. „Nu venea cu soluţii de a rezolva problemele”, a spus omul de afaceri.

Dan Şucu, atac fără precedent la adresa lui Daniel Niculae

„Daniel Niculae e un om excepțional. A făcut multe lucruri bune aici și va mai lucra cu noi la un moment dat. Nu este în obișnuința noastră să ne spălăm lucrurile în public. Dar un lider nu poate să fie un băiat bun. Una e să fii corect, alta e să fii bun.

El trebuie să judece cu aceeași măsură indiferent cine în fața lui. Fără prietenii, fără dușmănii. Pur și simplu trebuie să fie echilibrat. Băieții buni nu sunt mereu și lideri buni. Rapid are identitate proprie, nu se pune problema să schimbăm ceva. E de departe cea mai coerentă din România. Situația juridică prin care trece Daniel nu e un lucru pe care cineva vrea să-l experimenteze.

Noi îl susținem în continuare. Pe partea cealaltă, rezultatele din ultimele 10 etape și că nu ne-am îndeplinit obiectivul e inacceptabil. Obiectivele sunt obiective și trebuie realizate. Eu îmi respect toate promisiunile pe care le fac și lucrez doar cu oameni care își respectă promisiunile făcute.

Reclamă
Reclamă 4

Nu vreau să văd pe cineva în fața mea care în loc să vină cu soluții vine cu motive pentru care nu se poate face ceva. Asta funcționează în toate segmentele în care lucrez”, a spus Şucu, într-o conferinţă de presă.

Viorel Moldovan, prezentat oficial la Rapid

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial la Rapid. Fostul mare internaţional este noul preşedinte al clubului din Giuleşti. El i-a luat locul lui Daniel Niculae, iar miercuri a susţinut prima conferinţă de presă.

„Este o onoare pentru mine să mă întorc la Rapid, acum din postura de preşedinte. Am trăit experienţele de jucător, director sportiv şi antrenor. Acum mă aflu în faţa unei noi provocări, poate cea mai mare. Am trăit vremuri frumoase, dar şi vremuri grele la Rapid. Îmi amintesc cum era totul când am plecat şi ce am găsit acum, după 10 ani.

Reclamă

Ştiu că în Giuleşti există sintagma Rapidist născut, nu făcut. Consider că important este, în primul rând, să simţi şi să dai totul pentru echipă. Fără să par lipsit de modestie, eu cred că am dat totul pentru Rapid, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Am făcut-o pentru că aşa am simţit şi aşa sunt contruit ca om.

Le mulţumesc domnului Şucu şi domnului Angelescu pentru încrederea acordată şi, mai ales, pentru stabilitatea financiară pe care mi-au prezentat-o. Nu pot uita că acum 10 ani, după ce am plecat, după o mare performanţă sportivă, clubul se afla în sărăcie. Ştiu că nu îi place domnului Şucu acest cuvânt, îl eliminăm de azi înainte.

Ţin să îi mulţumesc şi fostului meu coechipier şi elev Daniel Niculae pentru ce a reuşit să clădească aici. Nu în ultimul rând, suporterilor. I-am urmărit sezonul trecut şi au fost fantastici. Rapid, fără suporteri, nu ar fi Rapid, ar fi un club oarecare. Sunt convins că vom ţine locomotiva pe şine şi vom prinde viteză”, a declarat Viorel Moldovan, la prezentarea oficială la Rapid.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:15

Albion Rrahmani și-a decis viitorul! Un om din interior a dat toate cărțile pe față: „Asta mi-a spus!”

12:03

LIVE VIDEOEtapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Spaniei e LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Antrenamentele se desfășoară ACUM

12:00

VIDEOStenshorne, cel mai rapid în antrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Spaniei. Calificările, 16:00, AntenaPLAY

11:55

Barcelona, punctul de cotitură

11:50

CFR Cluj a anunțat un transfer de senzație! Jucătorul cu 4 titluri de campion s-a întors la echipa lui Dan Petrescu

11:38

„Sunt echipe din Italia, Franța” Marius Marin, aproape de transferul carierei după EURO 2024! Giovanni Becali a dezvăluit totul

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și