Închide meniul

Hansi Flick, după Monaco – Barcelona 2-1: „Se întâmplă, trebuie să acceptăm”

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2024, 8:34

Reclamă
Hansi Flick, după Monaco – Barcelona 2-1: „Se întâmplă, trebuie să acceptăm

Hansi Flick, după Monaco - Barcelona 2-1: "Se întâmplă, trebuie să acceptăm"

Hansi Flick, în timpul unui meci - Profimedia Images

Hansi Flick a vorbit după Monaco – Barcelona, 2-1, meci ce le-a adus catalanilor prima înfrângere a sezonului. Un factor decisiv pentru soarta partidei a fost eliminarea rapidă a lui Eric Garcia, încă din minutul 10.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Un meci egal, 1-1, ar fi fost un rezultat bun pentru noi, dar AS Monaco a avut multe ocazii. Am încercat să rămânem compacţi, dar nu a fost uşor. Au adus foarte mulţi jucători în faţa porţii noastre şi multă viteză.

Hansi Flick, după Monaco – Barcelona 2-1: „Se întâmplă, trebuie să acceptăm”

Însă după cartonaşul roşu, meciul s-a schimbat foarte repede şi complet. Ne-a schimbat total ideile şi planul de joc. Se întâmplă, trebuie să acceptăm.

Avem încă şapte meciuri de disputat în această competiţie şi cred că vom câştiga multe dintre ele şi ne vom atinge obiectivul. Trebuie să ţinem capul sus. Jucătorii au fost dezamăgiţi, dar avem un meci dificil duminică şi trebuie să ne revenim. Am avut ocazii, dar ei au meritat victoria şi trebuie să acceptăm asta”, a spus Flick.

AS Monaco a deschis scorul pe Stade Louis II prin Maghnes Akliouche (16), însă Barca a restabilit egalitatea prin Lamine Yamal (28). Gazdele au marcat golul victoriei în repriza secundă prin George Ilenikhena (72).

Reclamă
Reclamă

Lamine Yamal a marcat primul gol în Champions League

Lamine Yamal a marcat primul său gol în Champions League, în duelul „de foc” dintre Monaco şi Barcelona. Starul catalanilor a intrat direct într-un top fabulos.

Lamine Yamal a devenit al doilea cel mai tânăr marcator din Champions League. La doar 17 ani şi 68 de zile, este surclasat doar de coechipierul său, Ansu Fati.

Mijlocaşul catalanilor a punctat superb cu un şut de la marginea careului, după ce l-a driblat fără emoţii pe Singo. Totuşi, Monaco s-a impus cu 2-1 şi le-a adus catalanilor un start fals în Champions League.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și