Închide meniul

David Raya a dezvăluit secretul din spatele „paradelor secolului” din Champions League. Reacţie savuroasă a lui Gasperini

Publicat: 20 septembrie 2024, 10:16

Reclamă
David Raya a dezvăluit secretul din spatele „paradelor secolului din Champions League. Reacţie savuroasă a lui Gasperini

David Raya a dezvăluit secretul din spatele "paradelor secolului" din Champions League

David Raya, dublă paradă în faţa lui Retegui / Twitter

David Raya a dezvăluit care a fost secretul din spatele „paradelor secolului” reuşite în UEFA Champions League. Portarul spaniol a fost MVP-ul partidei Atalanta – Arsenal, scor 0-0, din grupa principală. Raya a avut o dublă intervenţie miraculoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 51, goalkeeperul „tunarilor” a fost salvatorul echipei lui. Gazdele au primit un penalty, dar Retegui nu a reuşit să îl învingă de la punctul cu var.

David Raya a dezvăluit secretul din spatele „paradelor secolului” din Champions League

Din respingerea lui Raya, atacantul Atalantei a mai avut o şansă de a marca. A avut toată poarta în faţă, dar lovitura lui de cap, din apropiere, a fost scoasă miraculos de David Raya.

Portarul lui Arsenal a scos cu vârful degetelor, de pe linia porţii. Imaginile s-au viralizat imediat. „Paradele secolului”, a fost titlul din deschiderea britanicilor de la Daily Express.

Reclamă
Reclamă

Raya ar fi avut doar 3% şanse de a interveni salvator de două ori, dar a reuşit minunea. La finalul partidei a venit cu explicaţii.

Am luat decizia de a merge la bancă în timp ce faza era verificată cu ajutorul VAR, pentru că a fost o aşteptare lungă. Am vorbit cu antrenorul de portari pentru a fi mai sigur pe ceea ce am de făcut. M-a ajutat mult, din toate punctele de vedere, aşa că meritele sunt ale lui. El face toată munca, aşa că îi acordăm credit şi pentru aceste parade.

Reclamă

A fost doar un penalty și am fost norocos să mă arunc pe direcția potrivită. Am avut ghinion că mingea a sărit tot la ei, dar am fost suficient de rapid să mă ridic și să parez„, a declarat David Raya, potrivit marca.com.

Gian Piero Gasperini a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebat despre dubla paradă a lui Raya: „Este o pisică! Prima intervenţie a fost bună, iar a doua a fost pur şi simplu incredibilă!„.

A fost una dintre cele mai bune intervenţii pe care le-am văzut vreodată” a spus şi Mikel Arteta.

Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League

Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb, scor 9-2. Barcelona a pierdut în prima etapă în deplasarea de la Monaco, scor 1-2. Marea surpriză o constituie prezenţa celor de la Celtic pe locul 2. Campioana Scoţiei a învins pe Slovan Bratislava cu scorul de 5-1.

Pe locul 3 se află Bayer Leverkusen, care s-a impus cu 4-0 pe terenul celor de la Feyenoord. În clasament urmează 3 echipe care au câştigat la scor de neprezentare: Aston Villa, Borussia Dortmund şi Sparta Praga. După aceea, alte 4 echipe sunt la egalitate cu un golaveraj de 3-1: Liverpool, Juventus și Real Madrid. Manchester City se află pe locul 17, după remiza de pe teren propriu cu Inter Milano.

Rezultatele din prima etapă a grupei Champions League:

Juventus – PSV 3-1
Young Boys – Aston Villa 0-3
AC Milan – Liverpool 1-3
Bayern – Dinamo Zagreb 9-2
Real Madrid – Stuttgart 3-1
Sporting – Lille 2-0
Bologna – Șahtior Donețk 0-0
Sparta Praga – Salzburg 3-0
Manchester City – Inter 0-0
PSG – Girona 1-0
Club Brugge – Dortmund 0-3
Celtic – Slovan Bratislava 5-1
Feyenoord – Leverkusen 0-4
Steaua Roșie – Benfica 1-2
Atalanta – Arsenal 0-0
Brest – Strum Graz 2-1
Monaco – Barcelona 2-1
Atletico – RB Leipzig 2-1

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și