Închide meniul

Stefanos Tsitsipas, dezvăluire cutremurătoare! „Cu 5 minute înainte să intru pe teren, mult iubita mea bunică a pierdut lupta cu viaţa”

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2021, 11:18 / Actualizat: 14 iunie 2021, 17:57

Reclamă
Stefanos Tsitsipas, dezvăluire cutremurătoare! „Cu 5 minute înainte să intru pe teren, mult iubita mea bunică a pierdut lupta cu viaţa

Profimediaimages

Stefanos Tsitsipas, dezvăluire cutremurătoare

„Viaţa nu este despre a pierde sau a câştiga. Este despre a te bucura de fiecare moment al vieţii, singur sau alături de alţi oameni. Să trăieşti o viaţă care are sens, lipsită de mizerii. Să câştigi şi să ridici trofee înseamnă mult, dar nu totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stefanos Tsitsipas a trăit momente tragice

Cu 5 minute înainte să intru pe teren, mult iubita mea bunică a pierdut lupta cu viaţa. O femeie înţeleaptă ale cărei credință în viață și dorință de a oferi nu pot fi comparate cu ale niciunei alte persoane pe care am întâlnit-o. E important să avem mai mulţi oameni ca ea în această lume.

Oamenii ca ea te fac să visezi. Vreau să spun că, indiferent de zi, circumstanţe sau situaţii, acest lucru îi este dedicat doar ei. Îți mulțumesc că mi-ai crescut tatăl. Fără el ce se întâmplă acum nu ar fi fost posibil”, a spus Tsitsipas, într-o postare pe Instagram.

Stefanos Tsitsipas a pierdut finala de la Roland Garros

Novak Djokovic, liderul ATP, a câştigat, duminică, pentru a doua oară turneul de la Roland Garros. Acesta este al 19-lea său trofeu de Grand Slam.

Djokovic l-a învins în finală pe grecul Stefanos Tsitsipas, numărul 5 mondial, scor 6-7 (6), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, în patru ore şi 11 minute.

Reclamă

Pentru Djokovic este al 84-lea trofeu la simplu din carieră, al treilea din acest an (după Australian Open şi Belgrad). La Roland Garros, sârbul s-a mai impus în 2016. Novak Djokovic a devenit primul jucător care a câştigat de cel puţin două ori cele patru grand slam-uri în Era Open.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și