Închide meniul

Stefanos Tsitsipas, dezvăluire cutremurătoare! „Cu 5 minute înainte să intru pe teren, mult iubita mea bunică a pierdut lupta cu viaţa”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2021, 11:18 / Actualizat: 14 iunie 2021, 17:57

Stefanos Tsitsipas, dezvăluire cutremurătoare! „Cu 5 minute înainte să intru pe teren, mult iubita mea bunică a pierdut lupta cu viaţa

Profimediaimages

Stefanos Tsitsipas, dezvăluire cutremurătoare

„Viaţa nu este despre a pierde sau a câştiga. Este despre a te bucura de fiecare moment al vieţii, singur sau alături de alţi oameni. Să trăieşti o viaţă care are sens, lipsită de mizerii. Să câştigi şi să ridici trofee înseamnă mult, dar nu totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stefanos Tsitsipas a trăit momente tragice

Cu 5 minute înainte să intru pe teren, mult iubita mea bunică a pierdut lupta cu viaţa. O femeie înţeleaptă ale cărei credință în viață și dorință de a oferi nu pot fi comparate cu ale niciunei alte persoane pe care am întâlnit-o. E important să avem mai mulţi oameni ca ea în această lume.

Oamenii ca ea te fac să visezi. Vreau să spun că, indiferent de zi, circumstanţe sau situaţii, acest lucru îi este dedicat doar ei. Îți mulțumesc că mi-ai crescut tatăl. Fără el ce se întâmplă acum nu ar fi fost posibil”, a spus Tsitsipas, într-o postare pe Instagram.

Stefanos Tsitsipas a pierdut finala de la Roland Garros

Novak Djokovic, liderul ATP, a câştigat, duminică, pentru a doua oară turneul de la Roland Garros. Acesta este al 19-lea său trofeu de Grand Slam.

Djokovic l-a învins în finală pe grecul Stefanos Tsitsipas, numărul 5 mondial, scor 6-7 (6), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, în patru ore şi 11 minute.

Reclamă

Pentru Djokovic este al 84-lea trofeu la simplu din carieră, al treilea din acest an (după Australian Open şi Belgrad). La Roland Garros, sârbul s-a mai impus în 2016. Novak Djokovic a devenit primul jucător care a câştigat de cel puţin două ori cele patru grand slam-uri în Era Open.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și