Închide meniul

Simona Halep, alături de o campioană uriaşă! Darren Cahill a fugit să le facă o poză

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2021, 10:36

Reclamă
Simona Halep, alături de o campioană uriaşă! Darren Cahill a fugit să le facă o poză

Twitter Wimbledon

Simona Halep, alături de o campioană uriaşă

Imaginile au fost făcute publice pe Twitter de organizatorii de la Wimbledon. Simona apare alături de jucătoarea care a învins cancerul. De partea cealaltă a fileului, Cahill imortalizează momentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, alături de o campioană uriaşă, Carla Suarez Navarro

Simona Halep a fost una dintre marile jucătoare care i-au urat un călduros bine ai revenit Carlei Suarez Navarro, la Roland Garros, acolo unde Suarez a revenit la mai puţin de un an de când a aflat că are cancer.

„Carla, mă bucur că te-ai întors. Mă bucur foarte mult să te văd aici, cu noi. De-abia aştept să te văd de cealaltă parte a fileului. Îţi doresc să ai mult noroc şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele”, a spus Halep, într-un clip postat de WTA.

Cu două luni în urmă, Carla Suarez Navarro a anunţat că s-a vindecat de cancer. „Încă un pas pe acest drum. Astăzi termin tratamentul şi pot spune că am învins limfomul Hodgkin. Vă mulţumesc tuturor. Fiecare mesaj de încurajare mi-a adus multă putere. Recunoştinţă infinită întregului personal medical care are grijă de noi în fiecare zi. SUNT VINDECATĂ!”, a scris sportiva, pe reţelele de socializare.

Reclamă

Ea s-a fotografiat purtând un tricou cu sloganul „Stronger than cancer” (Mai puternică decât cancerul) şi şi-a arătat puterea şi satisfacţia cu gesturi.

Potrivit mundodeportivo.com, în cadrul protocolului pentru astfel de afecţiuni, Carla Suarez va trebui să efectueze un control preventiv la trei luni pentru a vedea evoluţia după tratament.

Boala, un cancer al sistemului limfatic, i-a fost diagnosticată în mijlocul pandemiei de coronavirus, în august 2020, când se pregătea să se retragă din tenis, la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Însă sportiva vrea să se retragă pe teren şi a revenit la Roland Garros. În cariera ei, Carla Suarez Navarro a câştigat la simplu două turnee, la Doha – 2016 şi Oeiras – 2014, şi a mai disputat nouă finale, cele mai importante la Miami şi Roma, în 2015. Cea mai bună clasare a jucătoarei spaniole a fost locul 6 WTA, în 2016.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
Vezi toate știrile
Citește și