Închide meniul

Australian Open 2022 | Ora de start a meciului Simona Halep – Danka Kovinic, din turul al treilea de la Melbourne. Când joacă Sorana Cîrstea

Dragoș Vasile Publicat: 21 ianuarie 2022, 8:42

Reclamă
Australian Open 2022 | Ora de start a meciului Simona Halep – Danka Kovinic, din turul al treilea de la Melbourne. Când joacă Sorana Cîrstea

Simona Halep - Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Profimedia

Ora de start a meciului Simona Halep – Danka Kovinic

Simona Halep va evolua în turul al treilea cu Danka Kovinic din Muntenegru, locul 98 WTA. Confruntarea va avea loc sâmbătă, nu înainte de ora 3.30 (ora României).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o dată, în 2016, la Bucureşti, în sferturi, când românca s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2

„Nu îmi mai aduc aminte despre meciul cu ea, o să mă uit mâine la el, orice meci e greu la nivelul acesta, mai ales la un Grand Slam”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a fost finalistă în 2018 la Melbourne Park, fiind întrecută în ultimul act de Carlone Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4. La ediţia din 2021, românca a fost eliminată în sferturi de Serena Williams, cu 6-3, 6-3.

Tot sâmbătă, după ora 12:00 (ora României), va avea loc confruntarea Sorana Cîrstea – Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul se va disputa pe ”Rod Laver Arena”, cel mai important teren de la Melbourne.

Reclamă

Simona Halep a dat răspunsul fără să stea pe gânduri la întrebarea: „Vrei să mai câştigi un Grand Slam sau să revii pe locul 1?”

Simona Halep a făcut o partidă perfectă în faţa jucătoarei din Brazilia, Beatriz Haddad Maia, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-2, 6-0. Simona Halep a predat o adevărată lecţie de tenis şi este văzută, deja, printre favoritele la câştigarea titlului.

Simona Halep a fost pusă să aleagă de Mats Wilander între câştigarea unui nou turneu de Grand Slam şi revenirea pe primul loc în clasament. Simona Halep a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep la Eurosport, care a vorbit şi despre evoluţia din acest start de sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Am lucrat foarte mult în presezon. Am simţit terenul, am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi. Nu e atât de diferit. Tenisul e prioritatea mea. Văd lucrurile diferit. Nu a fost uşoară perioada de lock-down, dar acum viaţa e frumoasă. Mă simt bine şi vreau să mă bucur de tenis. Sunt motivată, câteodată mă şi enervez. Sunt calmă şi încerc să mă concentrez. Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și