Închide meniul

Australian Open 2022 | Ora de start a meciului Simona Halep – Danka Kovinic, din turul al treilea de la Melbourne. Când joacă Sorana Cîrstea

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 ianuarie 2022, 8:42

Australian Open 2022 | Ora de start a meciului Simona Halep – Danka Kovinic, din turul al treilea de la Melbourne. Când joacă Sorana Cîrstea

Simona Halep - Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Profimedia

Ora de start a meciului Simona Halep – Danka Kovinic

Simona Halep va evolua în turul al treilea cu Danka Kovinic din Muntenegru, locul 98 WTA. Confruntarea va avea loc sâmbătă, nu înainte de ora 3.30 (ora României).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o dată, în 2016, la Bucureşti, în sferturi, când românca s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2

„Nu îmi mai aduc aminte despre meciul cu ea, o să mă uit mâine la el, orice meci e greu la nivelul acesta, mai ales la un Grand Slam”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a fost finalistă în 2018 la Melbourne Park, fiind întrecută în ultimul act de Carlone Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4. La ediţia din 2021, românca a fost eliminată în sferturi de Serena Williams, cu 6-3, 6-3.

Tot sâmbătă, după ora 12:00 (ora României), va avea loc confruntarea Sorana Cîrstea – Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul se va disputa pe ”Rod Laver Arena”, cel mai important teren de la Melbourne.

Reclamă
Citește și:

Simona Halep a dat răspunsul fără să stea pe gânduri la întrebarea: „Vrei să mai câştigi un Grand Slam sau să revii pe locul 1?”

Simona Halep a făcut o partidă perfectă în faţa jucătoarei din Brazilia, Beatriz Haddad Maia, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-2, 6-0. Simona Halep a predat o adevărată lecţie de tenis şi este văzută, deja, printre favoritele la câştigarea titlului.

Simona Halep a fost pusă să aleagă de Mats Wilander între câştigarea unui nou turneu de Grand Slam şi revenirea pe primul loc în clasament. Simona Halep a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep la Eurosport, care a vorbit şi despre evoluţia din acest start de sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Am lucrat foarte mult în presezon. Am simţit terenul, am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi. Nu e atât de diferit. Tenisul e prioritatea mea. Văd lucrurile diferit. Nu a fost uşoară perioada de lock-down, dar acum viaţa e frumoasă. Mă simt bine şi vreau să mă bucur de tenis. Sunt motivată, câteodată mă şi enervez. Sunt calmă şi încerc să mă concentrez. Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep.

Recomandări
  • Ora de start a meciului Simona Halep – Danka Kovinic
  • Când joacă Sorana Cîrstea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și