Închide meniul

Australian Open 2022 | Ora de start a meciului Simona Halep – Danka Kovinic, din turul al treilea de la Melbourne. Când joacă Sorana Cîrstea

Dragoș Vasile Publicat: 21 ianuarie 2022, 8:42

Reclamă
Australian Open 2022 | Ora de start a meciului Simona Halep – Danka Kovinic, din turul al treilea de la Melbourne. Când joacă Sorana Cîrstea

Simona Halep - Ons Jabeur, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Profimedia

Ora de start a meciului Simona Halep – Danka Kovinic

Simona Halep va evolua în turul al treilea cu Danka Kovinic din Muntenegru, locul 98 WTA. Confruntarea va avea loc sâmbătă, nu înainte de ora 3.30 (ora României).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o dată, în 2016, la Bucureşti, în sferturi, când românca s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2

„Nu îmi mai aduc aminte despre meciul cu ea, o să mă uit mâine la el, orice meci e greu la nivelul acesta, mai ales la un Grand Slam”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a fost finalistă în 2018 la Melbourne Park, fiind întrecută în ultimul act de Carlone Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4. La ediţia din 2021, românca a fost eliminată în sferturi de Serena Williams, cu 6-3, 6-3.

Tot sâmbătă, după ora 12:00 (ora României), va avea loc confruntarea Sorana Cîrstea – Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul se va disputa pe ”Rod Laver Arena”, cel mai important teren de la Melbourne.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep a dat răspunsul fără să stea pe gânduri la întrebarea: „Vrei să mai câştigi un Grand Slam sau să revii pe locul 1?”

Simona Halep a făcut o partidă perfectă în faţa jucătoarei din Brazilia, Beatriz Haddad Maia, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-2, 6-0. Simona Halep a predat o adevărată lecţie de tenis şi este văzută, deja, printre favoritele la câştigarea titlului.

Simona Halep a fost pusă să aleagă de Mats Wilander între câştigarea unui nou turneu de Grand Slam şi revenirea pe primul loc în clasament. Simona Halep a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep la Eurosport, care a vorbit şi despre evoluţia din acest start de sezon.

Reclamă

„Am lucrat foarte mult în presezon. Am simţit terenul, am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi. Nu e atât de diferit. Tenisul e prioritatea mea. Văd lucrurile diferit. Nu a fost uşoară perioada de lock-down, dar acum viaţa e frumoasă. Mă simt bine şi vreau să mă bucur de tenis. Sunt motivată, câteodată mă şi enervez. Sunt calmă şi încerc să mă concentrez. Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și