Închide meniul

Simona Halep a dat răspunsul fără să stea pe gânduri la întrebarea: „Vrei să mai câştigi un Grand Slam sau să revii pe locul 1?” Ce a spus despre Toni Iuruc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 15:04

Simona Halep a dat răspunsul fără să stea pe gânduri la întrebarea: „Vrei să mai câştigi un Grand Slam sau să revii pe locul 1? Ce a spus despre Toni Iuruc

Simona Halep, în formă maximă în Australia

Hepta

Simona Halep a fost pusă să aleagă de Mats Wilander între câştigarea unui nou turneu de Grand Slam şi revenirea pe primul loc în clasament. Simona Halep a răspuns fără să stea pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2020 | Simona Halep mai vrea să câştige un turneu de Grand Slam

Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep la Eurosport, care a vorbit şi despre evoluţia din acest start de sezon.

Am lucrat foarte mult în presezon. Am simţit terenul, am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi. Nu e atât de diferit. Tenisul e prioritatea mea. Văd lucrurile diferit. Nu a fost uşoară perioada de lock-down, dar acum viaţa e frumoasă. Mă simt bine şi vreau să mă bucur de tenis. Sunt motivată, câteodată mă şi enervez. Sunt calmă şi încerc să mă concentrez. Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep.

Australian Open 2022 | Simona Halep a vorbit şi despre căsnicia cu Toni Iuruc

Simona Halep a vorbit şi despre căsnicia cu Toni Iuruc. „Simo” spune că soţul său o susţine clipă de clipă, ceea ce o ajută şi în teren.

Soţul meu e aici, mă susţine, şi asta mă ajută şi pe teren„, a conchis Halep.

Reclamă

Simona Halep – Danka Kovinic, în turul al treilea de la Australian Open 2022

Simona Halep – Danka Kovinic este meciul din turul al treilea de la Australian Open 2022. Simona Halep s-a calificat în în turul al treilea după victoria clară obţinută în faţa jucătoarei din Brazilia, Beatriz Haddad Maia, scor 6-2, 6-0.

Simona Halep se va duela cu Danka Kovinic pentru un loc în optimile de finală de la Australian Open 2022. Halep nu a pierdut set până acum la primul turneu de Grand Slam din 2022. În primul tur, Halep s-a impus în 2 seturi în faţa Magdalenei Frech, scor 6-4, 6-3, pentru ca mai apoi să facă spectacol cu Beatriz Haddad Maia.

Halep nu a avut probleme cu adversara de joi, o sportivă de 1,85 metri înălţime, al cărui joc este bazat exclusiv pe forţă, fără alte calităţi evidente. Cu serviciul la cel mai înalt nivel din acest an, Simona Halep a predat o lecţie de tenis pe Rod Laver Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a condus cu 3-0 după un break în game-ul al doilea şi după ceva mai mult de zece minute de joc, apoi a avut trei mingi de 4-0, ratate însă. Fostul lider WTA a mai câştigat o dată pe serviciul braziliencei la 5-2, şi a încheiat setul, scor 6-2, după 36 de minute.

Al doilea set nu a avut istoric. Simona Halep s-a impus cu 6-0 şi s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open 2022. Prin accederea în manşa a treia, ea şi-a asigurat un premiu de 221.000 de dolari australieni (140.000 de euro) şi 130 de puncte WTA.

Halep va evolua mai departe cu Danka Kovinici din Muntenegru, locul 98 WTA. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o dată, în 2016, la Bucureşti, în sferturi, când jucătoarea română s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și