Închide meniul

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, amendă record după ce l-a desființat pe arbitrul din semifinala cu Stefanos Tsitsipas

Alexandru Ivan Publicat: 29 ianuarie 2022, 10:02

Reclamă
Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, amendă record după ce l-a desființat pe arbitrul din semifinala cu Stefanos Tsitsipas

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, amendat

Profimediaimages

Tennis Australia l-a amendat pe Daniil Medvedev cu 8 mii de dolari pentru „Oscenități evidente” și încă 4 mii pentru „Comportament nesportiv”. Rusul trebuie să plătească amenda în termen de 72 de ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2022 | Daniil Medvedev, amendat după scandalul din semifinala cu Stefanos Tsitsipas

În meciul cu Tsitsipas, Daniil Medvedev și-a pierdut cumpătul în setul al doilea, după o dublă-greșeală. Rusul s-a plâns arbitrului că tatăl lui Stefanos Tsitsipas îi oferă indicații fiului său de pe margine. Medvedev nu s-a putut controla și l-a jignit pe arbitru.

„Tatăl lui vorbește la fiecare punct! Are voie tatăl lui să vorbească la fiecare punct? Răspunde-mi la întrebare!! Are voie să facă așa ceva? Dumnezeule, ești atât de slab. Cum poți să fii atât de slab într-o semifinală de Grand Slam? Ești prost? Uită-te la mine când vorbesc cu tine!!”, a „tunat” Daniil Medvedev

Amenda primită de Daniil Medvedev este cea mai mare care s-a dat la actuala ediție de la Australian Open. Doar Shapovalov a mai fost sancționat atât de dur. Canadianul va plăti tot 12 mii de dolari după l-a insultat pe arbitrul sfertului de finală pierdut cu Nadal.

Reclamă

Daniil Medvedev: „Regret 100% ce s-a întâmplat!”

După meci, Medvedev a spus că îi pare rău pentru ieșirea nervoasă la adresa arbitrului, dar consideră că frustrarea lui a fost justificată.

„Tatăl lui Tsitsipas vorbea la fiecare punct. L-am întrebat pe arbitrul dacă tatăl lui are voie să facă asta. El a spus că poate vorbi, dar nu poate să-i ofere indicații. Nu consider că trișezi dacă primești indicații de pe margine, dar ar trebui să fii sancționat. Regret 100% ce s-a întâmplat, dar din nou, în căldura momentului, mi-am pierdut cumpătul”, a spus Medvedev, la conferința de presă.

Amenda n-ar trebui să-i dea mari bătai de cap lui Daniil Medvedev. Dacă va câștiga finala cu Rafael Nadal, rusul va pleca acasă cu un cec de două milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și