Închide meniul

Novak Djokovic ”tună” după ce jucătorii ruși și bieloruși au fost interziși la Wimbledon: ”Sunt ‘copilul războiului‘, dar nu pot să accept!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 8:53

Novak Djokovic ”tună” după ce jucătorii ruși și bieloruși au fost interziși la Wimbledon: ”Sunt ‘copilul războiului‘, dar nu pot să accept!”

Novak Djokovic, în timpul unui meci

Getty

Novak Djokovic, liderul ATP, a reacționat după ce jucătorii ruși și bieloruși au fost interziși la Wimbledon. Marele jucător sârb nu este de acord și a răbufnit după decizia luată de britanici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a fost interzis la mai multe turnee importante din cauza faptului că nu este vaccinat. Acesta nu a putut participa la Australian Open, Indian Wells şi Miami Open.

Novak Djokovic ”tună” după ce jucătorii ruși și bieloruși au fost interziși la Wimbledon

”Voi fi mereu împotriva războiului. După cum știți, sunt ”copilul războiului” și am multe traume din cauza acestui lucru. Am avut multe războaie în Balcani, dar nu pot să accept decizia luată de Wimbledon. Jucătorii nu au nicio legătură cu asta”, a transmis Novak Djokovic, citat de Marca.

Daniil Medvedev şi Aryna Sabalenka, OUT de la Wimbledon

Este oficial! Jucătorii din Rusia şi din Belarus nu vor putea juca la ediţia din acest an a turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

All England Lawn Tennis Club (AELTC) a transmis că are responsabilitatea de a „limita influența globală a Rusiei prin cele mai puternice mijloace posibile”, anunţă bbc.com.

Reclamă

„Ţinând cont de circumstanțele unei astfel de agresiuni militare nejustificate și fără precedent, ar fi inacceptabil ca regimul rus să obțină orice beneficii din implicarea jucătorilor ruși sau belaruşi”, se arată într-un comunicat al AELTC.

Încă o dată, îi fac pe sportivi ostatici ai prejudecăţilor politice, ai intrigii politice […] Acest lucru este inacceptabil”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, cu scurt timp înainte de anunţul oficial făcut de organizatorii de la Wimbledon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și