Închide meniul

Novak Djokovic ”tună” după ce jucătorii ruși și bieloruși au fost interziși la Wimbledon: ”Sunt ‘copilul războiului‘, dar nu pot să accept!”

Dragoș Vasile Publicat: 21 aprilie 2022, 8:53

Novak Djokovic ”tună” după ce jucătorii ruși și bieloruși au fost interziși la Wimbledon: ”Sunt ‘copilul războiului‘, dar nu pot să accept!”

Novak Djokovic, în timpul unui meci

Getty

  • Novak Djokovic ”tună” după ce jucătorii ruși și bieloruși au fost interziși la Wimbledon
  • Mesajul marelui jucător sârb

Novak Djokovic, liderul ATP, a reacționat după ce jucătorii ruși și bieloruși au fost interziși la Wimbledon. Marele jucător sârb nu este de acord și a răbufnit după decizia luată de britanici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a fost interzis la mai multe turnee importante din cauza faptului că nu este vaccinat. Acesta nu a putut participa la Australian Open, Indian Wells şi Miami Open.

Novak Djokovic ”tună” după ce jucătorii ruși și bieloruși au fost interziși la Wimbledon

”Voi fi mereu împotriva războiului. După cum știți, sunt ”copilul războiului” și am multe traume din cauza acestui lucru. Am avut multe războaie în Balcani, dar nu pot să accept decizia luată de Wimbledon. Jucătorii nu au nicio legătură cu asta”, a transmis Novak Djokovic, citat de Marca.

Reclamă

Daniil Medvedev şi Aryna Sabalenka, OUT de la Wimbledon

Este oficial! Jucătorii din Rusia şi din Belarus nu vor putea juca la ediţia din acest an a turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

All England Lawn Tennis Club (AELTC) a transmis că are responsabilitatea de a „limita influența globală a Rusiei prin cele mai puternice mijloace posibile”, anunţă bbc.com.

Reclamă

„Ţinând cont de circumstanțele unei astfel de agresiuni militare nejustificate și fără precedent, ar fi inacceptabil ca regimul rus să obțină orice beneficii din implicarea jucătorilor ruși sau belaruşi”, se arată într-un comunicat al AELTC.

Încă o dată, îi fac pe sportivi ostatici ai prejudecăţilor politice, ai intrigii politice […] Acest lucru este inacceptabil”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, cu scurt timp înainte de anunţul oficial făcut de organizatorii de la Wimbledon.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”