Închide meniul
VIDEO

Irina Begu, punct fabulos în meciul cu Jessica Pegula de la Roland Garros 2022! Jucătoarea noastră a reușit o scurtă de mare efect

Cosmin Cioboată Publicat: 30 mai 2022, 18:04

Reclamă
Irina Begu, punct fabulos în meciul cu Jessica Pegula de la Roland Garros 2022! Jucătoarea noastră a reușit o scurtă de mare efect

Irina Begu, în turul 3 la Roland Garros 2022

Irina Begu, în timpul unui meci / Profimedia

Irina Begu a reușit un punct fabulos în meciul cu Jessica Pegula, din turul 3 de la Roland Garros 2022. Sportiva din România a trimis o scurtă fabuloasă, la care jucătoarea americană n-a mai ajuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul set, la scorul de 2-1 și 30-15 pentru Begu, jucătoarea noastră a ridicat publicul în picioare, cu o lovitură superbă.

Irina Begu, punct fabulos în meciul cu Jessica Pegula de la Roland Garros 2022

Sportiva de 31 de ani a reușit un punct minunat pe propriul serviciu, punând-o în mare dificultate pe Jessica Pegula, cea mai bogată jucătoare din lumea tenisului. Cele două au avut un schimb fabulos de mingi, încheiat cu o lovitură magică la fileu a româncei.

VEZI AICI VIDEO

Ulterior, Begu și-a adjudecat primul set al mceiului din turul 3 de la Roland Garros, cu 6-4. Sportiva din București a reușit două break-uri, cedând un singur game pe propriul serviciu.

Reclamă

Pegula, cea mai bogată jucătoare din circuitul WTA

Jessica Pegula, aflată pe locul 11 în clasamentul mondial, nu duce lipsă de bani. Americanca este cea mai bogată jucătoare din circuit. Jessica este fiica miliardarului Terrence Pegula, a cărui avere este estimată la 5,5 miliarde de euro.

Magnatul american se află pe locul 434 în clasamentul Forbes al celor mai bogați oameni din lume. El deține renumita echipă de fotbal american Buffalo Bills.

Până acum, Jessica Pegula a cucerit un singur titlu și a câștigat aproximativ 4 milioane de euro din tenis. Jucătoarea de 28 de ani se află la cea mai bună clasare a carierei, în WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu a riscat să fie descalificată la Roland Garros 2022

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022, după un moment nefericit ce a avut loc în setul decisiv al meciului cu Ekaterina Alexandrova, atunci când românca era condusă cu 2-0. Din nefericire, Irina a dat cu racheta de pământ, lângă scaun, şi racheta a sărit în tribună, în primul rând şi a atins un spectactor.

După mai multe minute în care arbitrul stat de vorbă cu supervizorul, cei doi au ajuns la concluzia că a fost vorba doar de o neglijenţă şi Irina Begu a scăpat doar cu un avertisment.

Organizatorii au anunţat că Irina Begu a primit o amendă de 10.000 de euro, după ce a lovit, din greşeală, un copil.

În turul precedent, Begu a trecut de franțuzoaica Leolia Jeanjean (26 de ani, 227 WTA), scor 6-1, 6-4.

Pentru parcursul de până acum, Irina Begu și viitoarea sa adversară vor încasa 189.000 de euro și 240 de puncte WTA.

Ea a făcut un meci bun. Scuze pentru vocea mea. Nicio dată nu este uşor să joci la un Grand Slam. Îi urez mult succes (n.r. Leoliei Jeanjean) şi să aibă mult succes în restul anului.

Cred că am jucat foarte bine, am fost foarte agresivă. Apoi am început să mă gândesc la victorie. Nu e uşor când publicul o încurajează aşa. Am avut emoţii pe final, a fost puţin mai complicat, dar am reuşit să mă calific.

Reclamă

Ştiam la ce să mă aştept, am urmărit meciurile ei. Am avut o tactică foarte bună încă de la început„, a fost prima reacţie a Irinei Begu după calificarea în optimile de la Roland Garros 2022, pentru eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și