Închide meniul

Roland Garros 2022 | Irina Begu a fost amendată cu 10.000 de euro după ce a lovit un copil cu racheta

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2022, 18:22

Roland Garros 2022 | Irina Begu a fost amendată cu 10.000 de euro după ce a lovit un copil cu racheta

Irina Begu a fost amendată cu 10.000 de euro la Roland Garros 2022

Irina Begu, în timpul unui meci / Profimedia

Irina Begu a primit o amendă de 10.000 de euro după izbucnirea nervoasă de la Roland Garros 2022. Jucătoarea română a fost aproape de o descalificare, după ce a avut o ieşire nervoasă, dând cu racheta în pământ, şi din acest ricoşaj, un copil a fost lovit în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul s-a petrecut în timpul setului decisiv, la scorul de 2-0 pentru Ekaterina Alexandrova.

Irina Begu a primit o amendă de 10.000 de euro la Roland Garros 2022

Organizatorii au anunţat că Irina Begu a primit o amendă de 10.000 de euro, după ce a lovit, din greşeală un copil în timpul partidei cu Ekaterina Alexandrova.

Gestul superb făcut de Irina Begu, după ce a lovit un copil cu racheta

Gestul superb făcut de Irina Begu la Roland Garros 2022, după ce a lovit un copil cu racheta. Irina Begu s-a calificat în runda a 3-a la turneul de la Paris, însă partida din turul 2 nu a fost lipsită de incidente. Jucătoarea noastră a lovit un copil cu racheta, în timpul setului decisiv, la scorul de 2-0 pentru Ekaterina Alexandrova.

Irina Begu a învins-o pe Ekaterina Alexandrova, locul 31 WTA, şi favorita 30 a turneului, în 3 seturi, 6-7 (3), 6-3, 6-4. În setul decisiv, jucătoarea română a fost aproape de o descalificare, după ce a avut o ieşire nervoasă, dând cu racheta în pământ, şi din acest ricoşaj, un copil a fost lovit în tribune.

Reclamă

După încheierea partidei, Irina Begu a mers direct la copilul pe care l-a lovit cu racheta, interesându-se de condiţia sa. Părinţii acestuia au asigurat-o ca incidentul nu a avut consecinţe.

Totuşi, Irina Begu a vrut să găsească o modalitate de a se revanşa faţă de copil, l-a luat în braţe şi a făcut o poză alături de micuţ.

”A fost și este în continuare un moment dezamăgitor pentru mine, jenant, pe care aș vrea să-l uit cât mai repede. Mi-am cerut scuze și îmi cer încă o dată scuze pentru momentul creat, nu a fost intenția mea și mă simt extrem de prost pentru ce s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu iubesc copiii enorm și m-a durut că s-a întâmplat să lovesc fix un copil. Îi mulțumesc mamei care a insistat că fiul său nu are nimic și i-a transmis asta și supervizorului. De-a lungul carierei nu am avut incidente de acest fel și este o lecție pe care trebuie să o învăț și pot să spun doar că îmi cer încă o dată scuze.

A fost un moment foarte stânjenitor și m-am bucurat că mi s-a oferit a doua șansă de a juca. M-am bucurat că s-a reluat meciul, m-am simțit extrem de prost și pur și simplu nu am vrut să lovesc cu racheta… A fost un moment greu, mă bucur că publicul m-a înțeles și că a fost ulterior alături de mine”, a declarat Irina Begu, potrivit eurosport.ro.

Irina Begu, în turul 3 la Roland Garros 2022

Irina Begu va întâlni o debutantă pe tabloul principal al unui Grand Slam, Leolia Jeanjean, care a beneficiat de o invitaţie din partea organizatorilor la al doilea turneu de Grand Slam al anului. Irina Begu a reuşit să revină de două ori în setul decisiv, de la 0-2 şi 2-4, impunându-se după două ore şi 35 de minute de joc.

Cea mai bună performanţă a Irinei Begu la Roland Garros au fost optimile de finală din 2016, atunci când a fost învinsă de Shelby Rogers, după ce a trecut de Mattek, Vandeweghe şi Beck.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și